DK TV – Jeszenszky: Orbán szembeköpte a rendszerváltást

DK TV - Jeszenszky: Orbán szembeköpte a rendszerváltást

Jeszenszky Géza egykori külügyminiszter szerint Orbán szembeköpte a rendszerváltást.

A DK TV legújabb adásának tartalmát nem fogják olvasni a fideszes sajtóban. Jeszenszky Géza éles szavakkal bírálta Orbán Viktort és kormányát.

Az Antall-kormány korábbi külügyminisztere szerint Orbán elárulta a rendszerváltást és tragikusnak nevezte a kormány Európa- és Amerika-politikáját. Szerinte a fél világ azon gondolkodik, mitől lett az a pálfordulás, hogy a valamikor az uniót támogató Orbán miért állt át Putyinhoz. Jeszenszky úgy látja, Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának késleltetése senki másnak nem érdeke, csak Putyinnak. 

Jeszenszky korábban az Orbán-kormány oslói nagykövete is volt, és azért mondott le, mert az Orbán-kormány nekiment a civileket támogató Norvég Alapnak. 

Nem került szóba Jeszenszky Géza Zsolt nevű fia, aki ordenáré Orbán-mániájával tünteti fel magát folyamatosan. Neki biztos volt néhány kellemetlen hívása, üzenete, hogy édesapja elfogadta a „Gyurcsány TV” meghívását.

A Matolcsy-Orbán konfliktust valódi nézetkülönbségnek látja Jeszenszky Géza, aki szerint megkezdődött a gazdasági és pénzügyi problémák felelősségének tologatása a két személy között.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...