Az Orbán plakátjain szereplő nő irgalmatlanul kiosztott mindenkit

Orbán plakátjain szereplő hölgy.
Forrás: Patakfalvy Katalin Facebook-oldala

Emlékszünk még a „magyar reformok működnek” feliratú plakátokra? Egy házaspár olyannyira szereti Orbánt és a Fideszt, hogy arcukat adták a kampányhoz. A hölgy, Kézdiné Patakfalvy Katalin napról napra osztja meg Facebook-oldalán a kormány gyűlölet-propagandáját, valamint Orbán Viktor feltétel nélküli imádatáról szóló posztokat. Orbán plakátjain szerepelt, de a Megafonban már nem kértek belőle.

Itt van egy példa erre nem is olyan régről:

Korábban az volt a problémája az Orbán plakátjain szereplő néninek, hogy felhasználták a képmását mémek alapanyagául. Ő maga vállalkozott a feladatra, ezt külön bejegyzésben írja is, mégsem tetszik neki az ellenvélemény.

Orbán plakátjain szerepelt a hölgy, most kiakadt.

Katalin elébe ment a Fidesz propagandájának is. Jóval az LMBTQ-emberek elleni hergelés előtt is megpróbálta összemosni a pedofíliát a melegséggel.

Fotó: nyugatifeny.hu

Azon már meg sem lepődünk, hogy nagyon szereti Horthy Miklóst. Róla így emlékezett meg a napokban.

„Gúny, lekicsinylés, történelemhamisítás – a Kádár-korszak „egycsatornás” tájékoztatása így kezelte. A hivatalos vélemény (oktatás, tudomány) Horthynak nemcsak államférfiúi nagyságát kérdőjelezte meg, de szinte mindent átértelmezett vagy eltorzított vele kapcsolatban. Életrajzát – annak felét kihagyva – meghamisították. Meghamisították, illetve elhallgatták vele az 1945 előtti, és a századfordulós korszak úri középosztályának jobbik oldalát, talán a legjobbat. A hazaszeretet, a tartás, a becsület és úri modor, köztük az életvitelben a sportos haladás értékeit – mert igen, ilyenek is voltak, s Horthy ezeket is jelképezte.”

A kedvenceink mégsem a múltat relativizáló bejegyzései, hanem az elvakult Orbán-imádatról árulkodó posztok. Ezek közül is mutatunk néhányat.

Orbán plakátjain szerepelt, a Megafonba már nem kellett

Nemrégiben „szép emlék” felirattal osztotta meg egy régebbi bejegyzését a hölgy.

„Csendesen demonstráltunk a  kereszténységért,  a kereszténygyűlölet ellen. Elmondtuk a Miatyánkot. Mihályi Attila szervezte, jó beszédet mondott,  Jurák Kata újságíró élőben közvetítette, és szintén jó gondolatokat fogalmazott meg.”

Patakfalvy Katalin a plakátválogatót ugyan megnyerte, a Megafonba nem válogatták be. Ő pedig megtanulta a propaganda elméletét, a gyakorlati feladatnál viszont elvérzett. Sajnáljuk, hiszen a Facebook-on olvassuk a nehéztüzérségi bejegyzéseit, videón így nem láthatjuk őt.

Orbán plakátjain szerepelt, de a Megafonba már nem kellett.

Ez azért is szomorú, mert ahogy minden nyugdíjast, őt is érintette az áremelkedés. Körbekiabálhatja a CBA-t az Orbánról szóló dicshimnuszokkal, a pénztárca már nem olyan kövér, így a kis mellékestől is elesik, amit esetleg a Megafontól kaphatott volna. Ő legalább pozitívan szemléli a világot, és akár nélkülözve is tudja dicsérni a rendszert.

loading...