Orbán Viktor hülye: itt az írásos bizonyíték

Orbán Viktor hülye

Sok mindent gondolunk a másikról. Időnként olyan tulajdonságokkal is felruházzuk az általunk nem kedvelt embereket, amelyekkel nem is rendelkeznek. Orbán Viktor hülye. Hányszor mondtuk ezt magunkban, félhangosan vagy éppen egy tüntetésen kiabálva? Alátámasztani mégis csak részinformációk alapján tudtuk. Most mutatunk egy sokkal kézzelfoghatóbb bizonyítékot.

Mindenekelőtt nézzük meg, hogy az Arcanum szerint mit jelent a hülye kifejezés.

hülye [e] melléknév és főnév I. melléknév hülyén, hülyébb. Kórosan csökkent szellemi képességű <személy>; gyenge elméjű, idióta. 

A modern módszerekben jobban bízó olvasóink kedvéért megkérdeztük a mesterséges intelligenciát is erről. Íme a válasza:

Ellenszél: Mit jelent a „hülye” kifejezés?

MI: A „hülye” kifejezés általában negatív érzelmet fejez ki, és azt jelenti, hogy valaki ostoba, buta, értelmetlen vagy szánalmas. Azonban fontos megjegyezni, hogy a „hülye” kifejezés használata gyakran sértő és lekicsinylő hatással lehet másokra, ezért érdemes ügyelni arra, hogy ne használjuk túlzottan könnyedén vagy folyamatosan másokra vonatkozóan. Jobb, ha figyelünk arra, hogy az emberekkel tiszteletteljesen és kedvesen bánjunk, még akkor is, ha nem értünk egyet velük vagy ha úgy érezzük, hogy hibáznak.

 

Orbán Viktor hülye
Ellenszel.hu

Mennyire kedves a mesterséges intelligencia és tapintatos. Megfogadva tanácsát nem hülyézzük le csak azért Orbán Viktort, mert nem értünk egyet vele. Azért sem, mert esetleg gonosz. Azért fogjuk lehülyézni, amiért azt a szótár és az MI szerint is megtehetjük. Az ostobasága miatt.

Azt már az Ellenszél is megírta korábban, hogy Orbán Viktor ördögűzőt fogadott. Erről az ördögűzőről azt kell tudni, hogy egy rendkívül teátrális futóbolond, aki azt állítja, hogy több alkalommal is megjelent neki Szűz Mária. Az egyik alkalommal deréktól felfelé látta őt, és szerelmes lett belé. A kezében egy sötét tekercset tartott, ami aztán megkerülte a Földet, és egy felirat volt rajta olvasható: „elsötétülés.” Minderről nyilvánosan számolt be az ördögűző pap, aki hozzátette: nem kell félni, hiszen hamarosan lejár az idő, és Szűz Mária által a Sátán majd megkapja méltó büntetését.

Orbán Viktor hülye, vagy tényleg létezik ördögűzés?

Orbán Viktor hülye

„Az ördögűzés egy olyan vallási meggyőződés, amely szerint léteznek gonosz lelkek, démonok vagy ördögök, akik képesek az emberek testébe vagy elméjébe bejutni és megszállni őket. A vallási gyakorlat során az ördögűzők olyan rítusokat alkalmaznak, amelyekkel a megszállt embereket „kiűzik” a gonosz lelkek. Az ördögűzés gyakran kapcsolódik a keresztény hithez és gyakorlatához, de hasonló gyakorlatokat találunk más vallásokban is.

Azonban fontos megjegyezni, hogy az ördögűzés gyakorlása tudományosan nem bizonyított és vitatott. Az ördögűzési esetek mögött álló jelenségeket tudományosan vizsgálják, és gyakran azok pszichológiai, pszichiátriai vagy orvosi okokra vezethetőek vissza, például mentális betegségekre, személyiségzavarokra vagy érzelmi problémákra. Az ördögűzés gyakorlása veszélyes lehet, mivel az emberek szakmai segítség nélkül próbálkoznak olyan problémák kezelésével, amelyek komoly orvosi vagy pszichológiai figyelmet igényelnek.

Összességében az ördögűzés egy olyan hit és gyakorlat, amelynek hatékonyságát és tudományos megalapozottságát vitatják. Az emberi test és elméjének megfelelő kezelése és gondozása orvosi vagy pszichológiai szakember segítségével történik, és nem a vallási gyakorlatokban rejlik” – írja a mesterséges intelligencia.

Orbán tehát kormányfőként egy olyan szédült futóbolondot fogadott, aki pszichiátriai betegeket kábít azzal a hülyeséggel, hogy az Ördög szállta meg őket. Egy igazi sarlatán tanait legitimálja ezzel a miniszterelnök. Nem egyszerű bolondot, hanem egy veszélyes bolondot hívott. Minden bizonnyal nem azért, hogy vitatkozzanak. A fentiek ismeretében tehát nyugodt szívvel kimondhatjuk, hogy Orbán Viktor hülye.

loading...