„Mint egy jó após” – így jellemezte Orbánt a DK

Mint egy jó após

Orbán Viktor, mint egy jó após, milliárdokkal segíti ki Tiborcz István új cégét a magyarok pénzéből. Ezzel a címmel adott ki közleményt Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja. A jó após minden helyzetben a család érdekét tartja szem előtt. Olyan, mint egy keresztapa.

Már a látszatra sem ad Orbán Viktor, hiszen közvetlenül a magyar emberek által befizetett adóból finanszírozza a vejét. Tiborcz István cége csaknem a felére akarja növelni a tulajdonrészét a Waberer’s szállítmányozó vállalatban. Emlékezetes, hogy a Waberer’s legutóbb azután kapott 6,5 milliárd forintot az Orbán-kormánytól, hogy Tiborcz cége bejelentette vásárlási szándékát a vállalatban. 

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy Orbán Viktor a saját családi vállalkozásává tette Magyarországot. Jó apósként már teljesen nyíltan támogatja a magyar emberek által befizetett adókból a vejét, Tiborcz Istvánt. Miközben a magyarok az orbáni inflációtól és a hétszeres rezsiemeléstől szenvednek. Nincs semmiféle nemzetgazdasági érdek abban, hogy Orbán felcsúti jóbarátja, Mészáros Lőrinc után most Orbán vejét, Tiborcz Istvánt is állami milliárdokkal tömjék ki, hogy azután felvásárolhassa az országot. Immár 12 éve gazdagodik az Orbán-család és baráti köre a magyar emberek pénzéből. Ennek az ipari szintű lopásnak nem látni a végét. Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy hazánk ne a milliárdos fideszes elitről, hanem az emberekről szóljon – zárja sorait a DK-s politikus.

loading...