Nincs megállás: újabb politikusok léptek át a DK-ba

Závecz – Több, mint 1 millió DK-szavazó, a Momentum a kordonbontás ellenére sem nőtt
Dobrev Klára csapatát erősítik a DK-ba átlépett politikusok

A Demokratikus Koalíció mostanra egy összellenzéki koalícióvá nőtte ki magát. Számtalan politikus lépett át a DK-ba többek között az MSZP-ből, a Párbeszédből, a Momentumból vagy éppen a Jobbikból.

Horváth Attila, Szombathely MSZP-s alpolgármestere, és Kopcsándi József, Szombathely MSZP-s önkormányzati képviselője is a DK-ban folytatják a munkát. Ezt a mai hírt a DK sajtóirodája adta ki közleményében.

Horváth Attila, Szombathely alpolgármestere, valamint Kopcsándi József szombathelyi önkormányzati képviselő is a DK-ban folytatják a politizálást. Az átlépés okáról Horváth Attila Facebook-posztjában úgy fogalmaz, hogy

„országosan a Demokratikus Koalíció jelenti az egyetlen kormányzóképes erőt az ellenzékben, Dobrev Klára és az Árnyékkormány csak még látványosabbá tették ezt”.

A DK-ba lépett alpolgármester közösségi oldalán közzétett posztja:

„A Demokratikus Koalíció üdvözli Horváth Attila és Kopcsándi József csatlakozását!

Mindig megtisztelő, ha olyan emberek csatlakoznak hozzánk, akik évek óta minden nap bizonyítják, hogy hűen szolgálják városukat és lehet rájuk számítani. Velük csak még erősebb lesz a DK közössége, így megerősödve folytatjuk az európai Magyarországért folytatott munkát” – írják.

Tekintve az elmúlt és az idei év mozgásait világosan látható, hogy a DK-ba lépés mostanra egy ernyőszervezetté alakulást jelent. A pozíciókon marakodó kispártokból valós, érdemi alternatívát keresnek azok, akik megunták az értelmetlen politizálást, és valóban tenni akarnak Magyarországért.

loading...