Imádjuk a neten keringő tűpontos videót arról, hogy kinek mit intézett a kormánya

Kinek mit intézett a kormánya
Orbán Viktor és a kormány

Kinek mit intézett a kormánya – állapította meg Orbán Viktor egy beszédében, utalva arra, hogy más kormányok terhére róható minden. Azóta persze ezt már többször megbánta a magyar miniszterelnök, hiszen az ő kormánya eddig csak csapásokat intézett Hazánkra.

Egy Hunique nevű videós csatorna most közzétette azt a találó, másfél perces bejátszást, amiből kiderül a nagy kérdés. Vagyis, hogy kinek mit intézett a kormánya.

Könnyű persze a háborús szankciókra fogni mindent, ahogy azt meg is tette a Fidesz. Mégsem valószínű, hogy Magyarország az egyetlen olyan állam, amit szerte Európában a legerősebben érnek a háborús csapások.

Habár háborús veszélyhelyzet van érvényben, a miniszterelnök kellemesen eszi a homárt, tehát akár a gazdaságot is rendbe tehetné. A legkönnyebb másra mutogatni a saját felelősség felvállalása helyett. Másrészt pedig ahogy Sorost, a transznemű óvodásokat vagy éppen a migránsokat jelölte ki ellenségképnek a Fidesz, ezúttal a szankciókat kell gyűlölni. Mindig valaki mást.

Magyarország Európa legjobb országa, de úgy tűnik, mégsem sikerül legyőzni azt a fránya háborús szankciós hatást, ami a magyar gazdaságot érinti. Pedig a Kárpátok Géniuszának nem kellene, hogy problémát okozzon mindez.

Az infláció pedig mindezzel párhuzamosan egyre nő, az Eurostat szerint Európában a legnagyobb mértékben. A pénzünk viszont csökken. Ezt intézte a mi szeretett kormányunk.

 

loading...