Márki-Zay szeretné, ha unokatestvére, Hadházy csatlakozna a pártjához

Hazugságnak bizonyult, hogy Márki-Zay Péter a civileket akarja képviselni. Most éppen pártot alapít minden idők legnagyobb Fidesz-győzelmének kovácsa. Bejelentette, hogy szeretné, ha Hadházy Ákos csatlakozna a MIndenki Magyarországa Néppárthoz. Mivel ők ketten unokatestvérek, a kapcsolatfelvétel nyilván nem akadály.
A hódmezővásárhelyi polgármester, aki a Momentum, Karácsony Gergely és az MSZP támogatásával – erős fideszes hátszéllel – megpuccsolta az ellenzéki előválasztást, majd történelmi kétharmadhoz segítette Orbán Viktort, pártot alapít. Civil szervezetét, a Mindenki Magyarországa Mozgalmat rajta kívül minden alapító elhagyta, ezért a „civilek jelöltje” pártot alapít. A Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) székhelyének Márki-Zay lakcímét jegyeztették be.
Az MMN alapítója egyúttal abban bízik, hogy Hadházy Ákos csatlakozik hozzá. A zuglói mandátumot elnyerő, immár független képviselő Márki-Zay rokona. Unokatestvérét nyilván hamar eléri telefonon, így ha Hadházy igent mond, azt fogják mondani, máris parlamenti párt lettek. Igaz, erről a zuglói szavazókat senki sem kérdezte meg.
loading...