Varga Judit megsértődött, és hisztizett: elmondta, hogy mivel bántották meg a legjobban

Kép forrása: MTI

Varga Judit az Indexnek nyafogta el bánatát, mégpedig arról, hogy a mekkora csorba esett a munkahelye hírnevén.

„Gondolhatja. Tüntetnek, hogy „gazságügyi minisztérium”. Közben vannak olyan kollégák, akik harminc éve itt dolgoznak, a jogászszakma krémje. Biztos, hogy sok mindenkinek rosszulesett ez a történet. Nem véletlenül mondtam a miniszteri meghallgatásomon, hogy feladatom visszaállítani a renomét, sok munkával és szorgalommal begyógyítani azt a sebet, amit ez az ügy ejtett

– válaszolta Varga, majd arra a kérdésre, hogy holt tart ez a folyamat, azt felelte:

„Jól haladunk. Női szemmel nézek a portfóliómra. Amikor elmegyek otthonról, akkor is azt szeretem, ha úgy zárom be az ajtót, hogy mögöttem minden rendben van. Ha látjuk, hogy évek óta húzódó kérdések nincsenek jogszabályban rendezve, a hivatásrendek felől érkeznek régóta igények, vagy jogalkalmazási problémákat jeleznek a szakmából, akkor elrendezzük ezeket, van rá lehetőség és szakértelem. A családjogi munkacsoportra különösen büszke vagyok.”

Varga Judit hisztizhet amiatt, hogy Gazságügyi minisztériumnak hívják a munkahelyét, de attól még ezek a bűnözők elkövették azt, amivel vádolják őket. A kormány is elköveti mindazt, amiért a magyarok szenvednek, szóval Varga Judit jobban tenné, ha inkább nem nyafogna.

loading...