Lefejeled a karácsonyfát, ha ezt meglátod: Ceglédi Zoltán vette észre, mit talált ki a fideszes szövetség

Kép forrása: Ceglédi Zoltán FB-oldala

Ceglédi Zoltán politikai elemző a közösségi oldalán posztolt arról, hogy milyen aláírásgyűjtésbe kezd a Fidesz. Bejegyzése itt olvasható:

„PETÍCIÓT, édesfaszom, pe-tí-ci-ót indított a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ), illetve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Érted, a MAGOSZ, aminek az elnöke 16 éve a Fidesz-frakcióban ül, meg a NAK, ami egy törvény által létrehozott köztestület. 

És miért petícióznak? Most figyelj: „Márki-Zay Péter földadóval sújtja a gazdákat, és más baloldali települések ugyanezt tervezik (…) Felszólítjuk a településvezetőket, hogy ne sarcolják meg földadóval a történelmi aszályt elszenvedett gazdálkodókat (…) Az aláírásgyűjtést követően kezdeményezzük a Kormánynál, hogy földadóval soha többé ne sújthassák a magyar gazdákat!”

Tényleg, tényleg-tényleg-tényleg nem vagyok a vásárhelyi lotyaszáj rajongója, de egy ilyen brutális kétharmad után, a NER 13. évében hihető, hogy az áprilisban bucira vert társaság egykori listavezetője ellen petícózni kell, különben vége mindennek? Eleve erről a kurva petícióvonatról miért nem lehet lejönni, de pláne a kormány hóna alól gyűjtögetni a kamuszignókat, ez nonszensz. Micsoda torz hazugság ez, szegény Fidesz, utolsó reménye egy online petíció Márki-Zay mindent lebíró erejű dúlásával szemben.

Kabaré.”

loading...