Túl sok haver van a börciben: ez állhat a 20%-os fogvatartottak béremelése mögött

fogvatartottak béremelése
Kép forrása: MTI

Valamit elárul az országról az a döntés, hogy a tanárok 10, a fogvatartottak 20% béremelést kapnak. Korábban erről az Ellenszél is beszámolt. Az egyik csoport értelmiségiekből áll, a másik haverokból.

Ez lesz a második ünnepe a rácsok mögött a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének, Schadl Györgynek, aki az ügyészség gyanúja szerint 924 millió forintnál is több illegális jövedelemre tett szert a fideszes Völner Pál államtitkárral kialakított korrupciós kapcsolata révén.

A fogvatartottak is tudjanak pénzt csinálni odabent

Mengyi Roland, Simonka György, Boldog István és még ki tudja, hányan vannak, akik így vagy úgy de kiesnek a rendszer védőhálója mögül. Nekik valamit azért adni kell, ha már beáldozták őket. Noha közülük nem mindenki van börtönben, vannak olyanok, akik hamarosan oda kerülhetnek, csak még nem tudunk a létezésükről.

Nekik meg kell ágyazni ott és megfelelő feltételeket teremteni, hogy ott is tudjanak pénzt csinálni. Éppen ezért fontos a Fidesznek, hogy 20%-kal (egyelőre, aztán meglátjuk, még mennyivel) megemeljék a fogvatartottak fizetését. 

Mégis dühítő, hogy ebben az országban többet ér a fogvatartottak, a bűnözők jóléte, mint a pedagógusoké. Ez sok mindent elmond a Hazánk helyzetéről…


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát!

loading...