Botrány az Aldiban: elvették az ismert magyar szociológus krumpliját a kasszánál

Azt hiszi 27 százalék áfát fizet? Nagyobbat nem is tévedhetne
Kép forrása: MTI

Élet Orbánisztánban.

Ma az Aldiban 8 db. krumplit tettem egy zacskóba a vasárnapi ebédhez. A pénztárnál kivettek belőle kettőt, mert csak egy kilót lehet venni

– kezdi történetét Vásárhelyi Mária.

De ez még nem minden: Orbánisztánban egy rakás áruból nem kap az ember, akkor sem, ha lenne rá pénze. Vásárhelyi Mária bejegyzése:

Az előttem álló hölgy két sapkás tejet és két olajat vett, tőle is elvettek egyet-egyet. A mögöttem álló úr azért panaszkodott, mert cukor egyáltalán nem volt.

Mindeközben a nem sapkás áruk ára 40 százalékkal emelkedett néhány hónap alatt. Ma már nálunk a legmagasabb az infláció egész Európában és csak most jön az “ereszd el a hajam”. 

Miközben máshol elindult lefelé az inflációs görbe, nálunk áprilisig megmaradnak az ársapkák és száguldanak az árak, (Bővebben ld. Kornai János: A hiány) Viszont mindeközben a miniszterelnök veje megvette Budapest legpatinásabb szállodáját, az MNB elnök fia pedig a Porsche gyűjteménye mellé New York egyik legdrágább luxus lakását. Magyarország jobban teljesít. Inflációban előre megyünk, nem hátra. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

loading...