Elindult a DK TV, itt tudod nézni

Behívót kapnak a magyarok.
Fotó: Ellenszel.hu

Elindult a DK TV, itt tudjátok nézni:

Dobrev Klára közleménye:

Az Európai Bizottság azt javasolta, hogy Magyarország uniós forrásainak egy jelentős részét függesszék fel, a helyreállítási alapból pedig még ne érkezhessen pénz, amíg az Orbán-kormány nem felel meg egy sor szigorú feltételnek és követelménynek. Magyarán szólva az Orbán-kormány annyi európai pénzt tett zsebre az elmúlt 12 évben, hogy valószínűleg el fogja veszíteni Magyarország uniós forrásainak jelentős részét.

Ez több ezer milliárd forint, soha, egyetlen magyar miniszterelnök sem okozott ekkora kárt Magyarországnak.

Egymás után szenvedjük el az elmúlt 12 év következményeit: ahogy Orbán Viktor az oka a gyenge forintnak, az orbáni inflációnak, az élelmiszer-drágulásnak és a hétszeres rezsiemelésnek, úgy Orbán Viktor az oka az uniós pénzek felfüggesztésének is. Én éppen azzal a céllal állítottam fel az Árnyékkormányt, hogy felkészüljünk arra, hogy mindezt nekünk kell majd helyrehozni.

Sajnos egyre nagyobb szükség lesz ránk, minél nagyobb a baj, annál közelebb vagyunk ehhez. Ezt vállaltuk, erre felkészültünk és biztos vagyok benne, hogy mi egyetlen hét alatt haza tudnánk hozni hazánk uniós támogatásait. Ezért készülünk kormányzásra.

Többek között erről is szó lesz a DK TV első adásában, amit ma 18 órától követhetsz a Youtube-on.

loading...