A DK tovább dolgozik Brüsszelben, hogy kiderüljön a Pegazus-botrány összes részlete

Árnyékkormány: Elítélte Szijjártót az Európai Parlament a belarusz diktátor meglátogatásáért, egyedül az Orbán-kormány támogatja a háborús agresszorokat
Rónai Sándor

Az Európai Parlament Pegasus-bizottsága ma vitatta meg a frissen elkészült jelentését a lehallgatási botrányról – erről számolt be Rónai Sándor a Facebook-oldalán. A DK európai parlamenti képviselője közölte: a jelentés oldalakon keresztül csak Magyarországgal foglalkozik, és nagyon világosan fogalmaz: az Orbán-kormány pusztán politikai célból, ellenőrzés nélkül hallgatott le ügyvédeket, újságírókat, civil szervezeteket és politikai ellenfeleket.

A Pegasus-bizottság hamarosan Magyarországra látogat azért, hogy Varga Judit ne tudjon tovább titkolózni, és személyesen adjon választ a kérdéseinkre.

Tovább dolgozunk azon, hogy kiderüljön a teljes igazság! – zárta posztját a DK EP-képviselője. 

Mint ismert, az Orbán-kormány lehallgatási botránya Varga Judit feljutott, elvégre ki adhatott volna felhatalmazást illegális megfigyelésekre, mint az igazságügyi miniszter. Az ellenzéki pártok szerint a Brüsszelig jutó botrány nem történhetett volna meg Orbán Viktor tudta nélkül.

loading...