Rendkívüli hírrel jelentkezett Dobrev Klára: Te is jelentkezhetsz pénzügyi támogatásért

Republikon: a DK-nak kétszer annyi szavazója van, mint a Momentumnak.

Dobrev Klára az alábbi levéllel jelentkezett:

„Már javában zajlik a Rezsimentő Alap jelentkezési időszaka, amelyben a legnagyobb bajban lévő embereket és családokat keressük, akik egyáltalán nem, vagy óriási áldozatok árán tudnák csak kifizetni a decemberben esedékes rezsiszámlájukat. Azt szeretnénk, ha a Rezsimentő Alapban összegyűjtött több mint 20 millió forintból nekik tudnánk segíteni, hogy legalább a karácsonyuk ne a nélkülözésről és a lejárt számlák miatti aggódásról szóljon.

Ha Neked is gondot okoz, hogy befizesd a decemberben esedékes gáz- vagy áramszámlád, itt az alkalom, jelentkezz a Rezsimentő Alap rezsitámogatására! Jelentkezni csak személyesen lehet, erre viszont az ország számos pontján lesz lehetőség. A rezsipontokat, ahol leadhatod a jelentkezésedet, itt találod.

Az oldalon ezt írja a DK:

„Ha azt szeretnéd, hogy a Rezsimentő Alap kifizesse számodra a decemberben esedékes rezsiszámládat, akkor jó helyen jársz! Az alábbi felületen találod meg a Rezsimentő Alap rezsipontjait, azokat a helyszíneket, ahol jelezni tudod, hogy rezsitámogatásra lenne szükséged. Azért, hogy minden támogatás biztosan a lehető legjobb helyre menjen, kizárólag személyesen lehet rezsitámogatásért jelentkezni, de mint alább látni fogod, erre az ország számos pontján lehetőséged lesz.

Pár tennivaló, mielőtt elindulnál:

– kérlek ellenőrizd az általad választott rezsipont nyitvatartását, hiszen a kollégáink csak nyitvatartási időben tudják fogadni a kérelmedet,

– kérlek ellenőrizd, hogy nálad vannak-e a személyes irataid, mert pár információra szükségünk lesz a jelentkezésedhez,

– kérlek ellenőrizd, hogy nálad van-e annak a rezsiszámlának az elektronikus vagy nyomtatott másolata, amelyre a támogatást kéred! Természetesen hiteles fotót is elfogadunk a számláról.

Ha minden megvan, akkor nincs más hátra, keresd fel a hozzád legközelebb eső rezsipontot és jelentkezz! Ha bármilyen kérdésed merül fel, fordulj bizalommal a kollégáinkhoz bármelyik rezsiponton! Szeretettel várunk!”

Dobrev Klára Árnyékkormánya megtette, ami Orbánnak nem sikerült. Úgy is, hogy nincs kormányon. Ez valódi politikai teljesítmény.

loading...