Ezt te sem hitted volna: váratlanul a Fidesz ellen fordult az egyik legelvetemültebb propagandaoldal – szégyennek nevezték Orbán döntését

Fotó: Ellenszel.hu

Nem lehet egyszerű helyzetben az az agressziópárti, oroszbarát propagandaoldal, ami a kampányban még nagyban tolta Orbán szekerét, de amikor arról van szó, hogy valaki Putyint mondja ki felelősnek a háborúért, azonnal irányt vált.

Az ATV.hu szúrta ki, hogy „A Számok – a baloldali álhírek ellenszere” nevű Facebook-oldal egy bejegyzésében azt írja Novák Katalin kijevi látogatásával kapcsolatban – ahonnan egyébként Kárpátaljára utazott tovább -, hogy ez „a szégyen napja”. 

Ismeretes, hogy Novák Katalin meghívást kapott Kijevbe, ahol Oroszország egyértelmű felelősségéről beszélt, illetve azt mondta:

„Az élelmiszer-ellátási lánc biztosítása, és ezáltal az áruk zökkenőmentes áramlásának lehetővé tétele nem száraz szabadkereskedelmi vagy piacgazdasági kérdés, hanem az élet vagy halál közötti választóvonalat jelenti.”

Novák Katalin már tegnap jelezte, hogy ma Kárpátaljára látogat. Ennek ellenére az oroszbarát (korábban orbánbarát) propagandaoldal most erősen bírálta őt. Úgy látják, Novák Katalin eddigi elnöki pályafutása azt bizonyítja, hogy „az ő kinevezése Orbán legnagyobb tévedése”.

„Novák Katalin a családokat védte, most mégis ellenük fordult. Aggódott a kárpátaljai magyarok miatt, most mégis azzal a rezsimmel pózol, akik bántalmazzák, listázzák, fenyegetik és megalázzák a magyarokat. Az elnöki tisztséget betöltő személy az egységet hivatott megteremteni, ő pedig megosztja a magyar társadalmat, eddig kizárólag libsiknek imponáló dolgokat tett, az igazán fontos dolgokkal nem foglalkozik, az ukránok által elkövetett gaztetteket elhallgatja. Már csak egy jó kis migrációt támogató szervezettel kell találkoznia, és teljes lesz a paletta” – fogalmaznak a bejegyzésben.

Úgy vélik, a külpolitikát Szijjártó Péter külügyminiszterre kellene bíznia az államfőnek, de ha mégis Ukrajnába látogat, ott csak a kárpátaljai magyarok helyzetéről kell beszélnie.

Ennek ellenére az oroszbarát oldal most erősen bírálta őt. Úgy látják, Novák Katalin eddigi elnöki pályafutása azt bizonyítja, hogy „az ő kinevezése Orbán legnagyobb tévedése”.

Ebből is látszik, hogy mekkora az orosz befolyás a Magyarországon működő fideszes oldalaknál. A kampányban segítik Putyin pincsijét, utána szégyennek nevezik Novák Katalin látogatását Ukrajnában. Persze azt nem tudhatjuk, honnan jön a pénz az efféle oldalak fenntartására, de van egy olyan sejtésünk, hogy nem Amerikából…


További cikkeinkért kövesd Te is az Ellenszél.hu-t vagy a Facebook-oldalunkat!

loading...