Az ész megáll: kiderült, hogy Novák Katalin hol szállt meg valójában az ukrajnai látogatás során – fotók

Novák Katalin
Kép forrása: Novák Katalin Facebook-oldala

Novák Katalin nem aprózta el az ukrajnai vizitet. Személyesen is megtekintette a szétbombázott területeket, majd luxuslakosztályában pihentette fáradt tagjait a kijevi látogatásán.

Az RTL ugyanis utánajárt, hogy a fotók alapján hol szállt meg a magyar államfő. A csatorna leírása alapján ez nem akármilyen szálloda. Busás pénzeket kérnek egy éjszakáért. Annyiba kerül a Novák Katalin által választott lakosztály, mint egy havi nettó fizetés. Persze nem a köztársasági elnök fizetésére gondolunk, hanem olyan magyar ember havi honoráriumára, aki minden hónapban keményen megdolgozik a pénzéért.

A szoba, amit fentebb látunk, a kijevi Hotel InterContinental ötcsillagos luxusszálloda egyik nagyköveti lakosztályának (Ambassador Suite) helyisége. Az Ambassador Suite-ok ezekben a napokban két főre éjszakánként nagyjából 120-150 ezer forintba kerülnek. Az expedia.com szállásfoglaló oldalon az alábbi kép segített az előkelő lakosztálytípus beazonosításában. Az Ambassador Suite lakosztályok egyezését a bútorzat, az asztali lámpák, a falon a képek, a tapéta, a sötétítő függönyök is alátámasztják.

Az ügyben az RTL kérdéseket küldött Novák Katalin sajtóosztályának, hogy megtudják, tényleg az adott hotelben szállt-e meg Novák Katalin és kísérete, és ha igen, mennyibe került az ott tartózkodás.

Amint válaszolnak, az Ellenszélen is közölni fogjuk.

Ha Novák Katalin ezt a szállást választotta, a fotók alapján még a háború közepén is elengedhetetlen szükségletnek tartja a luxust és a kényelmet.

 

loading...