Úgy tűnik, Orbán kereshet egy új feneket az USA-ban

beteges hazudozó Orbán

Dr. Czeglédy Csaba bejegyzése:

Úgy tűnik, Orbán kereshet egy új feneket az USA-ban

Friss hír: Nevada államban a demokrata jelölt nyerte a szenátorválasztást, így a demokratáknak továbbra is többsége lesz az amerikai törvényhozás felsőházában.

A várakozás az volt, hogy a republikánusok elsöprő győzelmet aratnak, azonban jött Trump, és jól szétverte a pártja támogatottságát. Erőszakosan beleszólt a jelöltállításokba annak érdekében, hogy az ő emberei legyen a demokraták kihívói.

Trump célja az volt, hogy a közvélemény őt tekintse a republikánus győzelem kovácsának, és ennek hullámára felülve bejelentse, hogy újra jelölteti magát elnöknek.

Orbán az elmúlt években mindent egy lapra tett fel: ha Trump újra az USA elnöke lesz, akkor ő jól jár. Ennek érdekében mást sem csinált, mint Trumpnak udvarolt, amire milliárdokat költött el a magyarok adóforintjaiból. (Az elmúlt hetek pár megnyilvánulását kommentbe beteszem.)

Közben pedig a kormánypárti sajtó és a fideszes propgandisták  – szintén adóforintokból – szenilis, bolond öregembernek állítják be az USA jelenlegi elnökét. Aki bár nem túl népszerű (rekordmagas az infláció), de ettől még 20 éve nem szerepelt ilyen jól a hivatalban lévő amerikai elnök pártja a félidős választásokon.

Szinte sorsszerű, hogy akit Orbán támogat, az elbukik. Éppen itt az ideje, hogy Orbán következzen a sorban.

loading...