Trump tanácsadója: Donald Trump kedden bejelenti, hogy indul 2024-ben

Kép forrása: AP

Trump tanácsadója, Jason Miller egy podcastban azt mondta, hogy a volt elnök egy keddi rendezvényen jelenti be 2024-es elnökválasztási kampányát. Miller hozzátette, hogy a bejelentés „nagyon profi” lesz – írja a CNN.

Miller azt mondta, beszélt Trumppal, és a volt elnök azt mondta neki, hogy

nem kérdés, természetesen elindul, és meg akarja mutatni az embereknek, hogy teljesen fel van tüzelve ezzel kapcsolatban.

Vannak azonban tanácsadók, akik megpróbálják meggyőzni a volt elnököt, hogy tartsa vissza a bejelentést, de a legtöbb elismeri, hogy könyörgésük valószínűleg nem lesz hatással Trump döntésére.

A gyenge félidős választási eredmények és a Trump által támogatott jelöltek gyenge teljesítménye miatti visszhangok közepette Trump a közelmúltban emlékeztette a körülötte lévőket, hogy a republikánusok és a konzervatív média egyes szereplői 2016-ban hátat fordítottak neki, és mégis győzni tudott.

Sokan azonban aggódnak, hogy

már nincs meg Trumpban az a „mágnesesség”, amely hat évvel ezelőtt bejuttatta a Fehér Házba. Különösen azért, mert továbbra is a választások körüli összeesküvések előmozdítására összpontosít, és ez a stratégia kedden nagyrészt meghiúsult.

Egyelőre nem tudni, kik vesznek részt a keddi rendezvényen. Trump néhány legnagyobb támogatója, mint például Elise Stefanik képviselő, Matt Gaetz és Jim Banks aznap a saját képviselőházi választáson vesz részt Washingtonban.

loading...