Te jó ég: szociopata bűnözőnek hívták Orbánt, és ráolvasták a legfontosabb ítéletet

Egy szociopata bűnöző kisstílű játékai címmel tette közzé Lang Alex azt a bejegyzést, amelyben Orbán Viktor legfontosabb bűneire hívja fel a figyelmet. Változtatás nélkül közöljük az írást:

„Orbán Viktor Mihály, vagyis közismertebb nevén O1G nem bolond, nem buta, de végtelenül pitiáner és bosszúálló.

Tökéletesen meg vagyok arról győződve, hogy ez a kis spermafolt azért szakított a liberális értékekkel és eszmékkel, mert anno Szárszón felelősségre lett vonva a székházeladás miatt. Abban is biztos vagyok, hogy a Gyurcsány elleni háborúja személyes ügy, mégpedig annak okán, hogy Gyurcsány Ferenc nyilvánosan lealázta a 2006-os választások előtti választási vitában.

Ugyanez a személyes sértettség vezetett Simicska kicsinálásához, és Juncker is sorra került, a diktátorozás és a pofon miatt, amit annak idején kiosztott Orbánnak.

Orbán ilyen és ezzel nem lenne semmi gond, ha nem egy országot vezetne…

Orbán viszont sajnos miniszterelnök és eleddig 16 évet töltött ebben a pozícióban. Ezalatt a 16 év alatt mindenkivel leszámolt, aki megkérdőjelezte hatalmát, vagy elmebeli képességeit és ez az állapot durvul!

Orbán Viktor legfőbb ellenségei a magyarok, igen, azok a magyarok, akik nem szolgálják megfelelően a hatalmát, vagy nem tudnak hasznot termelni számára.

Orbán szisztematikusan üldözi el azokat a magyarokat az országból, akik részére nem felel meg a fasiszta diktatúra, és ugyanilyen szisztematikusan végez az országban népirtást békeidőben.

Ugyanis én, közvetlenül Orbán Viktor Mihályt teszem felelőssé minden olyan magyar állampolgár haláláért, aki az általa vezetett fasiszta kormány törvényeinek, rendeleteinek következtében halt meg ebben a 16 évben!

  • Ő a legfőbb felelőse minden olyan beteg elhunytáért, akik a nem megfelelő egészségügyi ellátás miatt haltak meg!
  • Ő a felelős a téli időszakokban megfagyott és kihűlt emberek halála miatt!
  • Ő a felelős azokért az emberekért is, akik a hitelcsapdák miatt az öngyilkosságba menekültek!
  • Ő a felelős minden olyan közúti és munkahelyi balesetért, amelynek oka a túlhajszoltságból eredő fáradság volt!

…és igen, felelős azért, hogy nagyon sok magyar család széthullott, szétesett!

Orbán Viktor Mihálynak adva volt a lehetőség ebben a 16 évben, hogy valóban felemelje a magyar népet, de ehelyett kifosztotta és tönkretette, erkölcsileg, morálisan lezüllesztette.

Ezért minden magyarnak, akinek fontos ez az ország, ez a nép, egyetlen kötelessége lehet most. Orbán Viktor Mihályt megbuktatni és bíróság elé állíttatni, hogy ott feleljen a magyar nép ellen elkövetett bűnökért!”

loading...