Az MSZP szerint bűn Hadházy tévés blokád akciója

Kép forrása: MTI

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő november 4-re blokádot hirdetett az MTVA székháza elé. Már oda is költözött a Kunigunda utcai épület elé. Az MSZP társelnöke nem örül az akciónak, szerinte ez eltereli a figyelmet és megosztja a tömegeket.

Komjáthi Imre a Facebook-on egy kommentben foglalta össze a véleményét Hadházy kezdeményezéséről. Számonkérte rajta egy másik kommentelő, hogy „MTVA, nem ott kellene lenni???”

Erre reagált az MSZP társelnöke, aki szerint

„2018 decemberben végre a magyar melósról volt szó, december 8-án áttörtük a Kossuth téri rendőrkordont. Néhány nap múlva a Parlamentben az országgyűlési képviselők elállták az elnöki pulpitust. (…) Ekkor sajnos szétszakították a tiltakozókat és kivitték gyalog 10 kilométerre az embereket, ezzel tompult az ellenállás, mert már nem a belvárosban voltak a tüntetések. (…) Most egyre sikeresebbek és egyre nagyobb tömegeket mozgatnak meg a szabad oktatásért szervezett tüntetések, élőláncok. Így most újból kiviszik a tiltakozást a belvárosból és elterelik a figyelmet, megosztják a tömegeket. Szerintem ez újabb hiba, sőt bűn!” – zárta sorait az MSZP társelnöke.

loading...