Juszt László: Ez az ember teljesen szétesett. Mikor veszik már észre a hívei, hogy a “király meztelen”?

Orbán ma megszólalt a tegnapi rendőrtámadás után
Kép forrása: MTI

És még mindig Berlin! Annyi hazugságot hordott ott össze Orbán, hogy a kibogozásához több nap kell. Például hibának nevezte, hogy csak ő gondolta úgy Európában, hogy “békemissziót” kell teljesíteni Putyinnál. A NATO és a nyugat nem, pedig ő el is ment a NATO főtitkárához, hogy “ezt jelezze”. (Erről nem találtam hiteles információt.)

Már többször észrevehető volt, hogy Orbán memóriája elég “szelektív”. Most például arra nem emlékezett,  hogy 2021 végétől folyamatosan zajlottak a tárgyalások a NATO és Oroszország között. És csak akkor értek véget, amikor Putyin azokkal a teljesíthetetlen feltételekkel állt elő, hogy a NATO vonuljon vissza az 1977 előtti határaira és – mások mellett – szüntesse meg Magyarország tagságát is. (!) Ez hogy tetszene Miniszterelnök úr?

Elmondása szerint figyelmeztette a pápát is, amikor április 21-én meglátogatta. Erre Ferenc pápa egészen másképpen emlékezik a Corriere della Sera című olasz napilapban megjelent interjújában:

Ferenc pápa: “Orbán Viktor magyar miniszterelnök közelmúltbeli magánkihallgatásán azt mondta, Oroszország azt tervezi, hogy május 9-ére, a győzelem napjára befejezi a háborút.”

Ez az ember teljesen szétesett. Mikor veszik már észre a hívei, hogy a “király meztelen”?

loading...