Tanárok, legyetek ti is kukások, elég a tökölődésből, állítsátok le a munkát, és győzni fogtok

Tanárokra vadásznak az értékesítő cégek.

Kedves Tanárok és azok a szervezetek, amelyek tömörítenek Titeket!

Ingyen kondibérlet-felajánlás a pedagógusoknak egy cégtől a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének oldalán, alatta toborzás a PDSZ soraiba. Sehol egy felhívás arról, hogy hol tart a szervezés, mikor jön el végre az a nap, amikor példát vesztek a kukásokról, és egyszerűen nem veszitek fel a munkát!

A Tanítanék sztrájkalapot indít, ahova a megbüntetett tanároknak gyűjtenek. Október 14-re pedig sztrájkot hirdetnek országszerte. Persze csak a megadott keretek között, úgy, ahogy azt a hatalom megengedi. Nem kellene gyűjteni, ha nemcsak páran lennének olyan tökösek, mint a kirúgottak.

A sztrájk mennyiben sztrájk, ha utána folytatódik az oktatás? A sztrájk lényege, hogy a munkavállalók addig nem dolgoznak, amíg az érdekérvényesítés sikeres nem lesz.

A kormány nem fog megijedni pár órától, amit majd helyettesítetek máskor. Ha nincs ember, aki bemenne az iskolákba, akkor viszont meg lenne lőve a hatalom.

Diplomás emberek vagytok, szakszervezeteitek vannak, ne ingyenes kondibérlet legyen kint a Facebook-oldalatokon, hanem az, hogy melyik legyen az a nap, amitől kezdve nincs tanítás, amíg fejet nem hajt a hatalom!

Addig még többeteket rúgnak ki, kiveszik az egész méregfogát, és megy minden tovább. Ne hagyjátok ezt, álljatok a sarkatokra!

loading...