Gréczy Zsolt: „Teljhatalommal felruháztatva tönkretenni egy országot törpe teljesítmény”

A fősodratú médiában megjelent, hogy Gyurcsány Ferenc mai bejegyzésében a „törpe” szó sértő lehet az alacsonynövésűek számára. Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője tisztázta ezt a helyzetet: szó sincs testszégyenítésről.

Gréczy Zsolt bejegyzése:

„NÉHÁNY MONDAT A POLITIKAI TÖRPESÉGRŐL

Néhányan elkezdtek aggódni, hogy Gyurcsány Ferenc ma Orbán Viktor törpeségéről posztolt. Body Shaming-et kiáltanak, mintha nem tudnák, hogy a DK elnöke a miniszterelnök politikai, végső soron történelmi kisszerűségéről, kártékonyságáról, teljesítményének törpeségéről beszél.

Mert adott egy ember, aki nagyhatalmi ambíciókról álmodott, aki úgy gondolta, hogy befolyásolja a világot, azt ígérte, hogy felemeli a nemzetét, és nevét aranykorként őrzi meg az utókor.

Ehhez képest felszámolta a demokráciát, a parlamentarizmust, a sajtószabadságot, a jogállamot, tönkretette nemzetközi kapcsolatainkat, megvetett országgá tette hazánkat a nehezen kivívott szövetségi rendszerekben. Milliók szegényedtek el, elfogy a benzin, a rezsit már szazezrek nem tudják kifizetni. Rekordon az államadósság, a költségvetés hiánya, a forint árfolyama összeomlott, ahogy az oktatás, az egészségügy, a szociális rendszer is.

De lett helyette lopás, felfüggesztett uniós pénzek, gyűlöletkeltés és örökös harc mindenki ellen, aki nem osztja a Fidesz aznapi véleményét.

Teljhatalommal felruháztatva tönkretenni egy országot törpe teljesítmény. Már a jelenben is, de az utókor is így fogja megítélni Orbán Viktor munkásságát.
Erről szól Gyurcsány Ferenc posztja. Semmi másról.

De erről nagyon.”

loading...