Ezen szörnyülködik most az egész ország: Ausztriában vásárolt be egy magyar apuka, és nem hitt a szemének a kasszánál

Kép forrása: MTI

A Facebookon borult ki egy magyar férfi, miután az ausztriai nagybevásárlásból hazatérve azzal szembesült, hogy Magyarországon sokkal többe kerültek volna ugyanazok a termékek, mint a sokkal jobban kereső osztrákoknál.

„Kedden Bécsben vásároltam be a Billában. 19 ezer forintot fizettem átszámolva, mikor hazajöttünk, megnéztük mennyit fizettünk volna itthon. Az eredmény 13 ezer forinttal lett több. Tehát Ausztriában, ahol a rokonunk átszámolva 1 millió 100 ezret keres, 19 ezerért veheti meg azt a terméket, amit mi itthon 32 ezerért, 300 ezres fizetés mellett ! Jaj ez a hanyatló nyugat”

– írja.

A 300 ezer forintos fizetés pedig még túlzó is lehet. Ez a magyar valóság, ide juttatta a Fidesz az országot 12 év alatt, de a demagóg propagandával el tudják terelni arról a figyelmet, hogy egyre rosszabbul megy az ország és vele együtt a lakóinak a dolga.

Orbán Viktor és sleppje végighazudták a kampányt, a választási ígéreteit nem tudja betartani, és ehhez jön hozzá még az is, hogy egyre alacsonyabb az életszínvonal. Orbán Viktor mondjon le és vigye magával a haverjait is, az összeharácsolt vagyonokat pedig kobozzák el tőlük!

Lajos annyira kiakadt Orbánra, hogy már a Kádár-korszakot is visszasírja – tízezrek osztják az írását

loading...