Figyu, rezsiszilárd! Legyen 18 fok a kaszinókban, ne a gyereinket ültessétek a hidegbe!

Kép forrása: ATV.hu

25 százalékkal csökkenteni kell a gázfogyasztást az állami intézményekben (kivéve a kórházakat és a bentlakásos szociális intézményeket), ami azzal járhat, hogy az épületekben 18 fok lehet. Még nem biztos, hogy az iskolákban is ilyen hideg lesz, a minisztereknek két héten belül kell előállniuk a spórolási ötletekkel – írja a HVG.

Borzasztó, hogy egyáltalán felmerült az ötlet, miszerint a gyerekek szívjanak a Fidesz rossz energiapolitikája miatt. A vendéglátóhelyek bezárnak, nem bírnak milliós rezsiszámlát fizetni, a magyar gazdaság pedig hiába dübörög, nem képes rá, hogy 18 foknál melegebbet intézzen az oktatási intézményekbe?

A háború az oka annak, hogy a Fidesz képtelen volt brutális megszorításokat bevezetni, miközben a rezsicsökkentés megvédésééről papol?

Ki pazarolja itt az energiát, az a 30 gyerek, amelyik egy fűtött teremben ül és tanul, vagy az, aki fideszes politikusként, vagy jó haverként medencét meg jacuzzit fűt a Rózsadombon?

Ki tehet arról, hogy a vállalkozások becsődölnek, mert ők nem férnek már bele a csodálatos gazdaságunk kedvezményezettei közé? Nem a háború, de nem is az a veszélyhelyzet, amit elrendeltek, miközben Orbán Horvátországban nyaralt.

Miért nem inkább a kaszinókban lesz 18 fok? Miért azoknak kell hidegben ücsörögni, akik nem tehetnek semmiről?

Gazdasági veszélyhelyzet van. Válság. Kormányozni nem tudó, hatalom- és pénzmániás kormánytagok és oligarchák miatt. Ők a palotáikban elfogyasztanak annyi gázt, mint az iskolák egész télen, de ki tudják fizetni. A magyarok pénzéből.


Kövesd az Ellenszelet a Facebookon is! 

loading...