Orbán Viktor eltűnt, nem mer a választók szemébe nézni

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktortól este fél hatig annyira sem futotta 2022. augusztus 20-án, hogy „Isten éltessen Magyarország!”.

Annak ellenére, hogy este elmarad az Európa legnagyobbjaként beharangozott tűzijáték, a nemzeti ünnep alkalmából azért voltak történések szombaton. Tiszteket avattak, volt zászlófelvonás a Parlamentnél, állami kitüntetéseket adtak át, beszédet tartott a köztársasági elnök, és a Facebookot elárasztották a „Boldog születésnapot, Magyarország!” posztok.

De nem Orbán Viktor Facebook-oldalán, ahol említés sincs Szent Istvánról, augusztus 20-áról, a tűzijátékról vagy az új kenyérről, délután ötkor is üresen kong a felület., noha a korábbi években mindig voltak ünnepi posztok. A kormányfő legutóbb a CPAC-beszédet tartotta említésre méltónak, igaz, azt jó sok bejegyzésben járta körbe, utoljára augusztus 7-én – írja a hvg.hu.

 

Az országban válság tombol, az infláció elszállt, benzinkutak százai tartanak zárva, lemondták az Európa legnagyobbjának beharangozott tűzijátékot, nincs tanár, aki tanítson, orvos, aki gyógyítson, alig van benzin, nincs pénz, de Orbán Viktor eltűnt, nem mer szembenézni a választókkal.

loading...