Teljesen kiborult a fideszes politikus, mert nem akarnak a Fideszre szavazni azok, akik felvették a CSOK-ot

A XI. kerület volt fideszes alpolgármesterének a Facebook-oldalán szúrta ki a Nyugati Fény azt a bejegyzést, amiben a kopogtatásban megfáradt Király Nóra teljesen kiakadt az emberekre, amiért nem akarnak a Fideszre szavazni.

Király Elekes Tamással járta végig a Sasad Liget lakóparkot, hogy a fideszes jelölt mellett kampányoljanak. A gazdagréti körzetben szeptember 18-án lesz időközi választás, ahol Elekes Tamás lesz a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje.

A fideszeseket valószínűleg sokan elküldték a fenébe, miután az embereknek nyilvánvalóvá vált, hogy végighazudták a választási kampányt, mert egy rendkívül visszataszító bejegyzést tett közzé a Facebookon.

Az írást változtatás nélkül mutatjuk meg:

„Dübörög a kampány Újbudán ?

Elekes Tamással bevettük tegnap a Sasad Liget lakóparkot és sajnos szomorú tapasztalatokat is szereztünk. Csupa kisgyerekes, fiatal család az új építésű lakásokban, akik a legnagyobb nyertesei az elmúlt 12 évnek és mégis elutasítják a Fideszt.

Számomra ez érthetetlen ??

Akkor miért vették fel a CSOK-ot, a lakásfelújítási támogatást, a babaváró támogatást, a friss házasok támogatását, a februári SZJA visszatérítést, miért veszik igénybe hónapról hónapra a családi adókedvezményt, a bölcsődei támogatást, az ingyenes tankönyvet és még hosszasan sorolhatnám.

Tényleg nem értem! Kérem magyarázzák el a kisgyermekes, a főváros egyik legdrágább környékén élő anyukák, apukák, hogy miért elégedetlenek‼️

Ezt leszámítva szépen gyűlnek az aláírások és bizakodóak vagyunk ✌️”

loading...