Elég volt: egy magyar hölgy kiakadt a blokádot szervező taxisokra – itt az ideje, hogy most ők álljanak a nép mellé!

Kép forrása: MTI

A Facebookon tett közzé nyílt levelet egy kétségbeesett állampolgár, amit a taxisoknak címzett. Ágnes levelét változtatás nélkül közöljük:

„Tisztelt TAXISOK!

Amikor a taxisblokád volt, a magyar nép egy emberként állt önök mellé! Zokszó nélkül gyalogoltunk, szendvicsekkel, teával, kávéval segítettük a blokádjukat! Azt a fegyelmezett tüntetést, míg élek nem felejtem el.

Vasutasként éjszakás szolgálatba voltam  amikor az Erzsébet hídnál a RENDŐRÖK megtagadták a tűzparancsot, és letett fegyverrel álltak Önök mellé!!

Akik támogatták Önöket: pedagógusok, egészségügyi dolgozók, nyugdíjasok, fiatalok, egyszóval a MAGYAR NÉP önök mellé állt!

Tisztelettel kérem Önöket: MOST ÁLLJANAK ÖNÖK A TÜNTETŐK MELLÉ! HIGGYÉK EL, HA AKKOR A NÉP NEM ÁLL EGY EMBERKÉNT ÖNÖK MELLÉ, NEM ÉRTéK VOLNA EL A KÖVETELÉSÜKET!

Itt az ideje, hogy elgondolozzanak:

  • Ha nem lesz fizetőképes kereslet, Önök miből tartják el a családjukat?
  • Ha nem lesznek orvosok, nővérek, egészségügyi dolgozók, kik fogják Önöket és családtagjaikat gyógyítani?
  • Ha nem lesznek pedagógusok, kik fogják tanítani a gyermekeiket, unokáikat???

Az államapparátuson kívűl nem lesz aki igénybe vegye a TAXI szolgáltatását!!! Össze kell fogni! Önök mutatták meg, ha van összefogás, akkor lehet kormányváltás!!! Mutassanak most példát! Csatlakozzanak a tüntetőkhöz! Álljanak az élre, segítsék a most jogukért tüntetőket!

EGYSÉGBEN AZ ERŐ!! EZT ÖNÖKTŐL, A TAXISOKTÓL TANULTA MEG A NÉP!!!”

loading...