Micsoda találmány! Íme, a 3D öntapadós csempe!

Amikor fel szeretnénk újítani a lakást, vagy megvásároltunk egy olyan lakást, aminek nagyon nem tetszik a fürdőszobája vagy a konyhája, kétségbeesés kezd bennünket kerülgetni, több ok miatt is. 

A fürdőszoba, konyha felújításához először is egy szakembert kell keresnünk, aki felméri a munkálatokat, majd egy horror összegért elvállalja a munkát. Ezután megérkezik és szétver mindent, száll a por, repkednek a régi csempék. Ez az a pont, ahol már bánjuk az egészet és menekülünk, ki merre lát.

Nem kell ennek így lennie! Ha szeretnéd megspórolni a felújítási költség nagy részét, az azzal járó port, koszt, idegeskedést, és egy egyszerű, gyors, mutatós és a teljes felújítás árának töredékébe kerülő megoldást keresel, akkor neked találták ki a Fóliás Juci-féle 3D öntapadós csempét

Ezt a fantasztikus terméket Fóliás Juci találta meg Amerikában, és hozta be Magyarországra, ezáltal bárki számára elérhetővé vált ez az egyszerű, költségtakarékos csempefelújítási módszer.

Amikor ott állsz egy régi, ósdi csempékkel burkolt fürdőszobában, el sem mered hinni, hogy bontás, kosz és szakemberek bevonása nélkül egy divatos, mai kornak megfelelő burkolatra fogod tudni átvarázsolni a csempéket. Pedig az öntapadós csempékkel mindezt könnyedén megteheted. A választék hatalmas, úgy érezheted magad a webshopban, mintha egy igazi fürdőszobaszalonban nézegetnéd a szebbnél szebb csempéket.

Hogyan kezdj hozzá?

Természetesen a legjobb résszel, a nézegetéssel, válogatással! Képzeld el, álmodd meg, és ha megtaláltad az igazit, akkor rendeld meg! Fontos, hogy megfelelő mennyiséget rendelj, mert ugyanúgy, mint a kerámia csempéknél, itt sem biztos, hogy a következő szállítmány pontosan ugyanolyan színű lesz, mint az előző. 

Az öntapadós csempét szinte minden sima, egyenes felületre rá tudod ragasztani: falra, üvegre, bútorra, csempére. És a lényeg, hogy ha csempére ragasztod, akkor az alatta levő csempe fugáját is eltakarja, így egy teljesen új kiosztású felületet is létre tudsz hozni. Portalanítsd, zsírtalanítsd felrakás előtt a felületet, és hagyd teljesen megszáradni!

Az öntapadós 3D csempe felrakása

Rengeteg videót találsz a felrakás módjáról, szinte 100%-ig biztos, hogy nem fogod tudni elrontani. A vágásokhoz használj erős szikét, a plusz darabok lecsípéséhez egy fogót, a felrakáshoz pedig vízmértéket! Igyekezz pontosan felrakni a darabot, mert nem szabad visszaszedni! Ha ugyanis visszaszeded, akkor gyengébb lesz a tapadása.

Miért éri meg öntapadós csempével felújítani a lakás helyiségeit?

  • Az öntapadós csempe vízálló, antibakteriális és penészálló!
  • Ellenáll a párának és a melegnek is.
  • Nem kell lebontanod az előző csempét, elég csupán egyszerűen ráragasztani.
  • Nincs szükséged szakemberre, egyedül is meg tudod csinálni.
  • Kiváló minőségű, tartós.
  • Nincs szükséged habarcsra, ragasztóra.
  • Könnyedén tisztíthatod.

A 3D öntapadós csempe már rengeteg háztartásban bizonyított, széleskörű tapasztalatok állnak rendelkezésre a tartósságáról. Ha megtetszett a módszer, ne habozz, vágj bele, és újítsd fel vele lakásodat!

loading...