Annyira erős lett a DK közleménye, hogy a gyáva közmédia nem merte lehozni

Kép forrása: DK

Az MTI ismét megtagadta a Demokratikus Koalíció közleményenek kiadását – A náci ideológiát hangoztató Orbánt szerintük nem lehet nácinak nevezni. Mindez inkább árulkodik gyávaságról, hiszen mindent visszatartanának, ami kellemetlen a miniszterelnöknek.

Az angol szövegben nem is szerepel Orbán fajkeveredéses szövege, de a Demokratikus Koalíció minden EP-képviselőnek elküldte azt, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen a magyar miniszterelnök náci beszéde.

„A DK Orbán Viktor tusványosi beszédére reagáló sajtótájékoztatója alapján írt közlemény kiadását megtagadta az MTI, mint ahogy korábban számtalan más, a kormánynak és a propagandának kínos téma közlését is visszautasították.

A Demokratikus Koalíció továbbra is kiáll amellett, hogy Orbán Viktor nácikra hajazó szöveget mondott Tusványoson. Az pedig az MTI lelkiismeretén nyugszik, hogy kiszolgálja ezt a törvénytelen kormányt és annak a propagandaszócsöveként működik. Mi továbbra is az igazság pártján állunk, és nem félünk kimondani azt” – írja közleményében a párt.

loading...