Dobrev Klára: A politikailag bukott, adó- és rezsinövelő kormány a megszorítások közepette nem tudja ellátni feladatait

Miközben a politikailag bukott kormány az adóemelés, a rekordinfláció, a rezsinövelés és a megszorítások közepette már a legalapvetőbb állami feladatokat sem tudja ellátni, egyre több magyar ember kerül bajba, egyre több magyar embernek lenne szüksége arra, hogy a kormány tegye a dolgát és védje meg őket – figyelmeztet Dobrev Klára.

A DK EP-képviselője felidézi a csornai napelemgyár dolgozóinak botrányos történetét, amit végül a DK képviselőjének közbenjárására sikerült megoldani:

Így volt ez a csornai napelemgyár dolgozóinak esetében is, akik négy hónapja vártak hiába a fizetésükre. Orbánékat természetesen ez nem  hatotta meg. A DK-s Kordás László volt az, aki kérdőre vonta a kormányt, aki személyesen tájékozódott a gyár dolgozóinak helyzetéről. Laci kitartásának köszönhetően a cég a héten visszamenőleg kifizette a dolgozók négy havi bérét. 

Amikor azt mondom, hogy készülünk, akkor azt is gondolom, hogy segítünk. Orbán Viktorék helyett is tesszük a dolgunk, képviseljük a magyar dolgozók érdekeit, mert az ország nem fizethet teljes összeomlással Orbánék alkalmatlanságáért – zárja sorait Dobrev Klára.

loading...