Lézeres ajakkezelés Hévízen

A változókor elérésével, majd az idősödés korszakának megindulásával óhatatlanul szemtanúi leszünk olyan folyamatoknak, amelyekkel korábban nem találkoztunk. Szinte minden testrész változik, és vannak olyan területek, amelyek, hiába sportolunk, akkor sem fognak látható és érezhető változást, megújulást mutatni.

Lézeres terápiák kategóriái

Napjainkban egyre több helyen elérhetők különféle fiatalító, öregedésgátló és bőrmegújító kezelések. Azok az igazán népszerű gyógyászati centrumok, ahol a teljes testet kezelik, tehát bármilyen testrészt érintő problémára tudnak megoldást találni.

Ilyen egészségmegőrző és gyógyászati központ működik a hévízi Hotel Európa Fit****superior szállodában is, a Vitálium Lézer Centrumban számos arc- és testesztétikai problémára tudnak hathatós megoldást nyújtani. A lézeres ajakkezelés nagyon népszerű, az Európafit Lézercentrumának arcesztétikai terápiái közül.

Ráadásul az Európafitben nem kizárólag az ott megszálló vendégek számára érhetők el a lézeres és egyéb gyógyászati szolgáltatások. Bármilyen betérő érdeklődő igénybe veheti ezeket a kezeléseket járóbetegként is.

Arcesztétikai kezelések

Az Arcesztétikai kezelések körében az igen népszerű LipLase® lézeres ajakkezelésen kívül találunk még Fotona 4D Face Lifiting kezelést, amely műtéti beavatkozás nélkül kezeli az arc külső és a belső szájüregi részeket. A Twinlight 3D ránceltávolító, bőrmegújító egy szakaszos, igen precíz terápia, amely úgy javítja ki a bőrhibákat, hogy az egészséges részeket érintetlenül hagyja.

Az érdeklődők találhatnak még szemkörnyéki kezelést, akut akne kezelést, és évenkénti fenntartó terápiákra is visszatérhetünk a szállodába. A részleteket a szálloda honlapján olvashatjuk, ahol minden egyes kezelésről bőséges tájékoztatást adnak.

LipLase® lézeres ajakfeltöltő kezelés

Az ajakfeltöltés ma a divatos kezelések közé tartozik. Lehetnek szépészeti okai, akár valamilyen baleset következtében történő elváltozás, de a legtöbbször a korosodással járó elvékonyodást és a bőr összetételében bekövetkező változásokat akarják kezeltetni a páciensek.

Ez az ajakfeltöltő kezelés kétféle lézersugár együttes használatával biztosítja a hathatós eredmény elérését. A szakemberek szerint már egy alkalom után is látványos a változás, de 3 kezelésre van szükség a maximális hatás elérése érdekében. A feszesség folyamatosan javul, és két-három hónap elteltével látványos lesz a változás.

Természetesen minden beavatkozást alapos szakorvosi konzultáció előz meg, mely során figyelembe vesznek kontraindikációkat is.

Böngésszen az Európafit oldalán, találja meg az Ön számára leginkább szükséges szolgáltatást!

loading...