Itt a cipő nélküli politikus botránya: Pettkó András nekiment Tordai Bencének, amiért zokniban ült a testületin

Nem akármilyen botrány kezd körvonalazódni Tordai Bence párbeszédes politikus körül. A volt MDF-es Pettkó András a Facebook-oldalán tette közzé azt a fotót, ahol Tordai egy testületi ülésen levette a cipőjét, így zokniban ül a teremben.

Pettkó szerint ez „nagy gáz.” Nem tudjuk, hogy Pettkó András miért gondolja, hogy nők esetében ez annyira azért „nem gáz, bár necces.” A férfiak esetében talán illetlenebb, vagy esztétikailag kevésbé szép?

Ha újságírói szemmel nézzük a történteket, mindenképp meg kellene szólaltatnunk a zoknis politikust, a Párbeszéd vezetőségét, sőt, a pártatlanság jegyében Novák Katalint is, aki rendet tenne ebben a cipőtlen káoszban.

Mi azonban Önökre bíznánk a döntést: illetlen vagy nem? Gáz vagy nem gáz, ha egy politikus leveszi a cipőjét az ülésen? Kommentekben várjuk az észrevételeiket!

Addig is segít a döntésben Laár András:


Cikkünk előző verziójában valótlanul állítottuk, hogy Pettkó András fideszes politikus. A valóság ezzel szemben az, hogy ő az MDF egykori országgyűlési képviselője. A tévedésért tőle és az olvasóinktól is elnézést kérünk!

loading...