Baranyi Krisztina hazudik Kálmán Olga férjéről

Baranyi Krisztina hazudik
Kép forrása: MTI

A képviselő-testület támogatta, Baranyi Krisztina „független” polgármesternek azonban nem tetszett, hogy Hoffmann Györgyöt javasolták a IX. kerületi médiacég élére. Mi ezzel a baja Baranyinak? Pontosan ugyanaz, mint a Fidesznek, amikor kirúgta Hoffmannt az MTV-ből. 

Hoffmann György Kálmán Olga férje

Baranyi Krisztina azonnal elővette a „veszélyben a sajtószabadság, segítsetek!” kártyát, amikor a testületből a DK, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd és a Jobbik is támogatta Hoffmann Györgyöt. Ezzel az ál-hisztivel azonban a IX. kerületi polgármester hazudik.

Hazudik, mert egy olyan embert akar meghurcolni, akit a Fidesz már kisemmizett a közszolgálati médiából. Hazudik, mert nem veszi figyelembe, hogy Hoffmann György 40(!) évig dolgozott a televíziózás területén. Az MTV munkatársa volt, az ATV főrendezője lett, annak idején, amikor a TV2 és az RTL Klub elindult, az első műsorok létrehozását is ő segítette. Nélküle Friderikusz Sándor műsorai nem jöhettek volna létre.

Baranyi Krisztina azonban megpróbálja ráhúzni a vizes lepedőt Hoffmannra, mert ő (a szintén kiváló médiaszakember) Kálmán Olga férje. Hiteltelenné teszi azokat a helyzeteket ezzel a polgármester, amelyekben valóban veszélyben van a sajtószabadság. Farkast kiált, miközben nem Hoffmann György a farkas, hanem az a hozzáállás, ami miatt szakemberek tucatjai vannak most kreatív tér és munka nélkül.

Üdvös lenne, ha Baranyi Krisztina minimum bocsánatot kérne a viselkedéséért, és elfogadná, hogy a saját liblingjein kívül is vannak érdemi személyek pozíciókra. Olyanok, akiket a többség támogat. Ezt úgy hívják: demokrácia.


Az Ellenszél több cikkét itt olvashatod.

loading...