A munkaruházati pólók online is beszerezhetők

Az online áruházak térhódításával egyre többen döntenek úgy, hogy a munkához szükséges eszközöket, felszereléseket a netről szerzik be. A ruházat esetében azonban van, aki ódzkodik ettől.

Némi körültekintéssel azonban online nagyon jó ár/érték arányú termékeket lehet beszerezni. A munkapólók esetében is így van ez.

Érdemes pamut pólóban gondolkodni

Munkaruházati póló esetében nemcsak a szín és a forma, hanem az anyag is kulcsfontosságú kérdés. Az ILMARKET.HU kínálatában kizárólag olyan ruházati termékeket lehet vásárolni, amelyek anyaga kiváló minőségű.

Több olyan póló közül lehet válogatni, amelynek anyaga 100% pamut. Ezek kényelmes viseletet biztosítanak a munkavállalóknak. A pamut azért is előnyös, mert nyáron hűvösebben, télen melegebben tartja a viselőjét. A pamutszálak csapdába ejtik a levegőt, így lényegében lesz egy réteg a bőr és a ruha között. A pamut pólók fizikai munkához is kiválóak, mivel a saját súlyuk 65%-ának megfelelő izzadtságot is képesek felvenni.

Különféle színek és kivitelek

Pólókat lehet rendelni gallérral vagy anélkül, egy színben vagy akár két színben is. A repertoárban ugyanúgy megtalálhatók sima fehér vagy fekete pólók mellett a sárga, türkiz, menta vagy éppen homokszínű felsők, de vannak fekete-sárga vagy éppen fekete-narancs pólók is a fenti webshop kínálatában.

Az ILMARKET.HU webshopjában férfiak, nők, sőt, gyerekek számára is árulnak magas minőségű pamut pólókat. Fluoreszkáló sárga, illetve narancssárga felsőt is lehet náluk kapni, amelynek anyaga 100% poliészter. A fényvisszaverő csíkokkal ellátott ruházat különösen akkor jön jól, ha terepen, kevésbé belátható helyen vagy sötétedéskor dolgoznak a pólók viselői.

A méretek tekintetében is igen széles a választék. A legkisebb, S-es vagy XS-es mérettől kezdve akár a fluoreszkáló kivitelek akár a normál pólók tekintetében is elérhetők a nagyobb méretek, akár 3XL-ig.

Extrém színek és formák

Vannak helyzetek, amikor az egyszínű pólók helyett más ruhadarabok bizonyulnak praktikusnak. Szerencsére ennél a webshopnál gondoltak az ilyen igényekre is.

Az egyik legvagányabb felsőjük a terepszínű szürke női atléta, amely sztreccs anyagból készült a jobb formatartás érdekében. Szabása testhezálló, oldalvarrással van ellátva. Nyakkivágása kerek, mélyebb, míg nyak- és ujjkivágása saját anyagával van szegélyezve.

A jólláthatósági ruházatokról sokaknak az a klasszikus fluoreszkáló sárga póló jut eszébe, ami megtalálható minden autós elsősegélyládában. Mondhatni univerzális, ám viselni kevésbé kényelmes. Az ILMARKET.HU kínálatában viszont több olyan fluoreszkáló bevonattal ellátott póló is szerepel, ami kényelem tekintetében éppen olyan, mint egy hagyományos póló, ugyanakkor elősegíti a láthatóságot.

loading...