DK: Nagy Márton fideszes miniszter bebizonyította, hogy tényleg idióta

Nagy Márton elszólta magát.
Kép forrása: MTI

“Azért drága az élelmiszer, mert tavaly olcsó volt” – A DK szerint Nagy Márton bebizonyította, hogy tényleg idióta.

Tegnap szürreális sajtótájékoztatót tartott az Orbán-kormány gazdaságfejlesztési minisztere. Nagy Márton a gazdaságpolitika Kásler Miklósaként tett kísérletet arra, hogy minden mondatában nagyobb hülyeséget mondjon, mint az előzőben. Így tudhattuk meg, hogy “azért drága az élelmiszer, mert tavaly olcsó volt”, illetve hogy “jövőre azért lesz alacsonyabb az infláció, mert most magas”. Miközben a magyar családok azért szenvednek, mert a Fidesz tönkretette a forintot, elszabadult az infláció és most egymást érik a kormányzati megszorítások, válságkezelés helyett egy kásleri komédiát látunk a törvénytelen kormány illetékes miniszterétől – írja közleményében Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.

A Demokratikus Koalíció szerint a Ryanair tulajdonosának egy dologban egészen biztosan igaza volt: Nagy Márton tényleg egy idióta.

Ha a törvénytelen kormány ezt tudja felmutatni a válság és az élelmiszerárak elszállása közben, ha Nagy Márton a kormányzati csodafegyver ezekben az időkben, akkor nagy bajban van Magyarország. A DK szerint most felelős kormányzásra, ÁFA-csökkentésre és a családok megsegítésére lenne szükség, nem ilyen méltatlan és káros összevissza-beszélésre – zárja közleményét a DK.


Ajánljuk még az Ellenszél kínálatából:

Elege lett Orbánból egy nyugdíjasnak: “Sose voltam DK-s, de Önnek mondom: Gyurcsány jobb vót!”

loading...