Kitört a botrány: Márki-Zay Péter lelkes támogatója ment neki a megbukott miniszterelnök-jelöltnek a kampánypénzek miatt

Kész Zoltán nyílt levelet küldött Márki-Zay Péternek a kampánypénzek miatt. Kész nagyon kíváncsi arra, hogy mire költötte a támogatók pénzét az MMM, Márki-Zay mozgalma.

A nyílt levelet változtatás nélkül közöljük:

„Ezt a nyílt levelet küldöm Márki-Zay Péternek. Kedves Péter!

A tisztességről nem beszélni kell, hanem akként viselkedni. Kampányod egyik legfontosabb mondanivalójával, mely szerint azért támadnak, mert nem tűrőd a lopást, mélyen egyetértettem.

Éppen ezért, az MMM vezetőségi tagjaként attól teszem függővé vezetőségi tagságom fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámolsz a kampánypénzzel. Az elszámolás az én szememben két dolgot jelent.

Egyrészről, fillérre pontosan megtudjuk, hogy mire költötte el az MMM a támogatók pénzét, illetve kiderül a nyilvánosság számára az is egyértelműen, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz.

Gondolom, mondanom sem kell, hogy az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, amelyet az MMM-ben nem csak te, de senki más sem tűr el.

Várom mindkét elszámolást ezért minél hamarabb!

Köszönettel, Kész Zoltán

loading...