A palackba zárt boldogság létezik!

Hallottunk már a Tubi 60 italról? Volt már szerencsénk akár kóstolni a páratlan ízét, a sokoldalú összetételét? Akár ismerjük már, akár most hallunk róla először, a Tubi 60 sajátosságainak ismertetése mindenképp megér egy külön bejegyzést.

Pontosan ezért szedtük össze az alábbiakban mindazt, amit érdemes lehet tudni ennek kapcsán. Jöjjön tehát ennek fényében némi kedvcsináló a kóstoláshoz, kiegészítve néhány egészen izgalmas koktélrecept megmutatásával!

Honnan is származik az új őrületnek is beillő Tubi 60 likőr?

Földrajzi tekintetben Izrael jelenti a kiindulópontot. Méghozzá két fivér ötletéhez köthető az izgalmas likőr létrejötte, akik Hilal és Yanai névre hallgatnak. Nem kevés kreativitással egy stílusos italt tudtak kitalálni és megalkotni.

Ami egyébként még élénkítő hatással is bír. Ki tudja, talán ennek is köszönhető, hogy viszonylag rövid időn belül felkapottá vált. Például az iDrinks likőrjei között keresgélve is egyre többen döntenek a Tubi 60 mellett.

Nem véletlenül persze, hiszen a pozitív energia és a szeretet hatja át az ital minden egyes cseppjét. Valóságos boldogsághormonok járják át az ember szervezetét, amint csak lehetősége van megkóstolni az új, innovatív és izgalmas italt.

Nézzük meg közelebbről az ízvilágát!

Talán a sokoldalúság az, amit alapvetően ki kell emelni a Tubi 60 esetében. Ez egyébként nem a véletlen műve, hiszen az ital megalkotói hónapokon át mélyrehatóan tanulmányozták a botanikusok és élelmiszermérnöki szakemberek kutatásait.

Ennek eredményeként sikerült olyan italt létrehozni, amiben egyértelműen jelen van a gyömbér kacér elevensége, a misztikus rózsakivonat, a pajzán kurkuma, megbolondítva kicsit a keleti fűszerek kivételes sokszínűségével.

Olyannyira sikerült ezt kiváló érzékkel vegyíteni, hogy manapság a hipszterek és a vállalkozó kedvű emberek egyik nagy kedvencéről van szó. Amely egyébként koktélokhoz is elsőrendű alapot jelenthet.

Koktélötletek a Tubi 60 sokszínűségét kiaknázva

Tutira nyerő választást jelenthet a Tubi Libre koktél. Kiváltképp akkor, ha végigvesszük a hozzávalók listáját. Gondoljunk csak bele, mennyire klassz kombinációt tudunk alkotni 6 cl Tubi 60, némi Coca Cola, ízlés szerinti mennyiségben jég, illetve egy citromszelet felhasználásával!

Sőt, akár még ezt is meg tudjuk fejelni, méghozzá a Red Tubi Tonic formájában. Amihez egyébiránt nem is kell más, mint 6 cl Tubi 60, szintén 6 cl áfonyalé, ízlés szerinti mennyiségben tonic, illetve egy citromszelet.

Különösen a könnyed nyári alkalmakhoz lehet indokolt fontolóra venni, hogy a Tubi 60 segítségével megalkotott koktélkülönlegességek oltsuk a szomjunkat. Az szinte borítékolható, hogy frissítően ízletes, energiában gazdag élmény várhat ránk.

loading...