Végh Edvárd: Orbán Ráhel és férje 13 milliárddal tartozik a magyar adófizetőknek

Orbán Ráhel interjút adott
Kép forrása: MTI

Végh Edvárd úgy véli: Orbán Ráhel és férje 13 milliárddal tartozik a magyar adófizetőknek.

A miniszterelnök idősebbik leányának hites ura csillagászati mértékű adósságot halmozott fel a közvilágítási programjával, amelynek utófinanszírozását az Európai Unió megtagadta. Ugyanis az EU csalás elleni hivatala (OLAF) megállapította, hogy a pályázók szervezett csalással nyertek a közvilágítási tendereken.

Éppen ezért az Európai Unió egy árva eurót sem volt hajlandó kifizetni Tiborcz úr halványan pislákoló utcai lámpásaira. Viszont a magyar kormány már jó előre, alle zusammen, az utolsó fillérig leszámolta a pénzt a miniszterelnök vejének a markába.

A csalások kiderülésével a magyar kormány szép kis slamasztikába csücsült bele nyakig. Hiszen nem állhatott le pereskedni az elmaradt uniós kifizetés miatt, mert akkor az eljárásban bizonyításra került volna sor. Így aztán a magyar kormány inkább lenyelte a békát. Pontosabban szólva, lenyelette a békát a magyar adófizetőkkel. Bizony ám. Ez a hírhedt Elios-ügy. Mindez még évekkel ezelőtt történt. Azóta sem kárpótolta a magyar adófizetőket a „nemzet veje”. Inkább Marbellán süteti a hasát. Lelke rajta. Kamatostól fog megfizetni mindenért.

loading...