Ez pörög most legdurvábban az interneten: egy Ausztriában élő magyar férfi kőkeményen kiosztotta a fideszes szavazókat

Kép forrása: Lang Alex Facebook-oldala

Lang Alex bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„Azért nagyon furcsák vagytok ti, Fideszre szavazók

Lassan 3 hete élek Magyarországon családi okok miatt, ideiglenesen, kényszerűségből újra és ez alatt a három hét alatt rengeteg megerősítést kaptam, hogy jól döntöttem 3 éve, hogy itt hagytam Orbanisztánt 51 évesen. Ebben az elmúlt 3 hétben rengeteg emberrel beszélgettem, rengeteg kimondottan magyarosch dologgal szembesültem.

Arról nem is írok, mert teljesen felesleges, hogy milyenek a magyar utak, mert azt ti is tapasztaljátok, de nektek így jó, ez van, ezt kell szeretnem nekem is, bár az autóm nagyon nem szereti. Aztán találkoztam számlalevelekkel is, amiket kibontva majdnem infarktust kaptam, mert első ránézésre azt hittem, hogy anyámnak elmaradása van és csak második ránézésre fogtam fel, hogy ott a fasiszta rezsim önmagát sztárolja rezsicsökkentés címén. Komolyan nem hittem a szememnek, hogy egy nyüves számlalevélen az van kiemelve, hogy mennyit spórolt a fogyasztónak a rezsim.

…és persze mondják is az emberek, hogy jáj, de rendes ember ez az Orbán Viktor!

Ti meg ezt így komolyan be..opjátok?

Fel sem merül bennetek az, hogy abban az esetben, ha egy szolgáltató nem tud profitot termelni, az előbb-utóbb a szolgáltatás rovására megy? Te tényleg azt hiszed, hogy egy bármilyen vezetéket leraknak, az akkor ezer évig működni fog, hogy egy hálózatnak nem kell karbantartás, nem kell szervizes, az csak úgy működik magától?

Nem érzitek szánalmasnak, hogy betorkozzátok azt, hogy itt hatóságiáras az üzemanyag, bezzeg nyugaton…

Elárulom, a nyugati bérekből ki lehet fizetni a háború miatt duplájára emelkedett üzemanyagárat is.

Ti tényleg elhiszitek, hogy Orbán miatt maradt “fehér, keresztény” Magyarország??? Hol éltek, álomvilágban? Esküszöm nektek, hogy itt Józsefvárosban több az idegen nemzetiségű bevándorló, akikkel összefutok, mint bármelyik nyugati nagyvárosban. Rengeteg konyhán alkalmaznak indiai, vietnámi, afgán, szír stb. szakácsot, séfet, szinte az összes háttérmunkás nem magyar nemzetiségű.

A gyárakban több az ukrán, az afrikai, mint a magyar, mert kevesebbért elvállalják a melót és sokszor szorgalmasabbak, mint a magyar.

Komolyan, hol éltek?

Ti tényleg elhiszitek, hogy Ukrajna támadta meg Oroszországot, hogy Putyin a béke angyala és Zelenszkij a gonosz? Helló! Eszeteken vagytok?

Ti tényleg úgy gondoljátok, hogy a NATO, Brüsszel az ellenség, hogy az EU összefogott Magyarország ellen?

Egyszerűen hihetetlen, ahogy éltek!

Nektek az egyáltalán nem fáj, hogy Orbán és fasiszta bandája szétrabolta az országot, hogy Mészáros a ti pénzetekből vette meg Andikát meg az összes többi játékszerét.

Magyarkodtok a magyar meccseken én meg röhögve nézem a fradi, újpest stb. csapatok meccseit, ahol nemhogy magyar játékos nincs szinte, de fehér sem, de “megjöttek a magyarok, húzzátok meg magatok!”

Ti beszéltek a nyugati NO-GO zónákról, amikor vidéken figyelmeztetnek az ismerőseim, hogy ne hagyjak semmi értéket a kocsiban, meg zárjam le, mert 2 perc alatt feltörik, akár egy százasért is.

Vicc!

Be..optátok és ez csak szarabb lesz, én visszamegyek a hanyatló nyugatra, ha lezártam a függő ügyeimet, de ti itt maradtok, tényleg ez kellett nektek?

loading...