Megszólalt a magyar jogtudós: megnevezte, ki az ellenzék téglája

Kaltenbach Jenő az Orbán idézetekről írt.
Kép forrása: ATV Egyenes Beszéd

Kaltenbach Jenő magyarországi jogtudós, egyetemi oktató, az állam- és jogtudományok kandidátusa a közösségi oldalán fejtette ki, hogy szerinte az ellenzéknek van egy téglája, aki megbízás alapján működik.

Bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„A tégla

Márki újabb ellenzék ellenes kirohanása, üres vádaskodása láttán, különös tekintettel arra, hogy aktívabb mint azelőtt, és persze mindig talál készséges fórumot is, nem nehèz eljutni a gondolatig, hogy megbízást teljesít. Hogy kiét, azt a nyájas olvasó fantáziájára bízom.

Ezt a gyanút erősíti az a régóta dédelgetett terve hogy saját pártot alapít, ezzel tovább fragmentálva az ellenzéki tábort. Arról nem is beszélve, hogy az a profil, amelyet új pártjának elképzel, nem tűnik túl nagy gravitációval kecsegtetni, legalábbis a választási eredmény erre utal, miután az ő vezérsége nemhogy növelte volna, hanem kifejezetten csökkentette az ellenzékre szavazók számát.

Lehet ezt persze sokféleképpen magyarázni, teszik is, többek között ő is, de ezeknek a magyarázatoknak a hitelességét erősen csökkenti az a tény, hogy a magyarázó önmagát magyarázza.”

Kép forrása: ATV Egyenes Beszéd, korábbi adás

loading...