DK: Az infláció az egekben, a magyar családok elszegényedve várják a kormányváltást

Kép forrása: MTI

Egy héttel az országgyűlési választás előtt ideje mérleget vonni és értékelni az elmúlt tizenkét évet, ami alatt az ország nem gyarapodott, nem Európához közeledett, hanem leszakadt, elszegényedett és végtelenül távol került az euró bevezetésének lehetőségétől, amit minden magyar ember a saját bőrén tapasztal.

Amikor bemennek a boltba, kimennek a piacra és napról napra magasabb árakkal szembesülnek, akkor pontosan tudhatják, hogy az Orbán-kormány alkalmatlan és felelőtlen politikájának árát fizetik meg a keserves munkával, egyre kevesebbet érő fizetésükből.

A DK szerint szégyen, hogy a Fidesz-kormány uralkodása alatt ilyen brutális mértékben szegényedtek el a magyar családok. Miközben a szomszédos Románia gazdasága egy bő évtized alatt utolérte és nemsokára le is hagyja Magyarországét, addig nálunk sokkoló árakkal és üres zsebekkel szembesülnek a magyarok. Az áremelkedés megállítása, a felelős gazdaságpolitika kialakítása, az euró bevezetése az új kormány feladata lesz, hogy biztonságban, európai színvonalon élhessenek az emberek.

Április 3-án azért kell elzavarni ezt a kormányt, mert elég volt belőle, hogy a becsületesen dolgozó embereken élősködnek és a tőlünk lopott pénzből játsszák a kiskirályt.

loading...