Vágási Feri is érzi a Fidesz bukását? Nemcsák Károly döntött, abbahagyja

Mindenki Vágási Ferije meghozta a döntését, feláll a József Attila Színház igazgatói székéből.

Orbán Viktor személyes jóbarátja a harmadik igazgató ciklusát kezdte a színház élén, ahol rögtön a kinevezésekor azzal szerzett hírnevet magának, hogy a színészek felét az utcára tette. Mindezt a Fidesz propaganda azzal indokolta, hogy az intézmény súlyos anyagi gondokkal küzd, Tarlós István főpolgármester Nemcsákra, mint megmentőre számít a színház élén.

A gazdagréti Batman sikerrel is vette az akadályokat, mára a József Attila színház anyagi helyzete megszilárdult, sőt Nemcsák szülőfalujában ha stadion és kisvasút nem is, de templom és közösségi ház már épült.  A gazdagréti szuperhős ráadásul bekerült az SZFE felügyelőbizottságába is, ahol szintén a Vágási Feri korszak köszönt vissza rá, hiszen saját elmondása szerint:

„Én az SZFE-nek abba a csapatába kerültem – a felügyelő bizottságba –, ahol a törvényesség felett őrködünk”

Nemcsák Károlyra mint igazgatóra tehát a mostani ciklus után már nem számíthatunk többé, de színészként annál is inkább. A Szomszédok kulcsszereplője nem rejti véka alá véleményét a televíziózással kapcsolatban sem.

„Ami engem igazából zavar a mai magyar sorozatokban, sőt az egész itthoni televíziózásban, hogy tele van amatőrökkel és félprofikkal. Sajnos ma már nagyon kevés színészt látunk, talán csak a filmgyártás foglalkozik velük, a televízió teljes káosz ebből a szempontból”

– jelentette ki a vele készült interjúban, annak ellenére, hogy Vágási Ferin a mai napig azért mosolygunk, mert a legveszélyesebb, vagy romantikusabb szituációkban is ugyanazzal a monoton hangsúllyal mondta el a betanult szövegeket évtizedeken keresztül.

Egy igazgatói karrier utolsó fejezete következik tehát, marad a színészet meg persze a foci. Nemcsák Károly a mai napig aktív labdarúgó, és egy dologban biztosak lehetünk: rúgják ők még a bőrt együtt Orbán Viktorral, bár utóbbi mostanság a labdát már csak a polója alatt hordja.

Vágási Feri is érzi a Fidesz bukását? Nemcsák Károly döntött, abbahagyja

loading...