Tóth Gabi szárnyal a Kossuth-díj felé, de le kell törnünk a Fidesz kedvenc énekesnőjének ambícióit 

Tóth
Tóth Gabi

A sokáig nővére árnyékából sikertelenül kitörni próbáló, majd hirtelen önmagában a kormányközeli keresztény nagyasszonyt felismerő popzenész egyáltalán nem bírja a kritikát. A Fidesz kampányában aktív szerepet vállaló énekesnő továbbra is töretlenül halad a Kossuth-díj felé, bár Ákos és Feró díjai után ezen már csodálkozni sem merünk.

Gabi a pályatársait látva biztosan azért ékeskedik nagymagyar díszekben, mert reménykedik a Fidesz elismerésében, de van egy nagyon szomorú hírünk számára:

A kormányváltás után csak olyanok fognak állami elismerésekben részesülni, akiket az tényleg megillet, nem pedig azok, akik a putyinista hatalom véres lábához dörgölőznek.

A Fidesz-közeli mentalitást és viselkedést az is hűen tükrözi, hogy Gabi hisz a cenzúrában, ezért a közösségi oldalára írt bejegyzései összes! negatív hozzászólását törli.

Legújabb hozzászólásában szokásához híven ingerülten fogalmaz:

„Töröltem a kommentet! Nem! Nem azért, mert én ne tudnék 17 év után szembenézni a kritikákkal, véleményekkel..”

Majd meg is magyarázza, hogy miért ez a durva cenzúra:

„Ez az én oldalam! Az én “nappalim” nem engedek be olyanokat, akik valamilyen mértékben is vihart kavarnak.. számomra ez olyan, mintha beengedék embereket a “nappalimba” majd páran úgy gondolják, hogy rendetlenséget csinálhatnak benne .. minden nyitottságom mellett, azt gondolom, hogy senkinek nincs joga ehhez! Hálásan köszönöm azoknak, akiknek ezt nem kell magyaráznom, mert maguktól is pontosan tudjákpastedGraphic.png

Természetesen átérezzük Gabika sokadik kifakadását, de most mi is kísérletet teszünk , hogy elmagyarázzunk valamit, amit a jelek szerint még mindig nem sikerült befogadnia:

Kedves Gabi!

 A Facebook egy közösségi oldal. Az nem a nappalid, inkább a látványkerted. A látványkertet az emberek megnézik, majd eldöntik , hogy tetszik -e nekik, avagy sem.

 A rengeteg negatív kommentelőnek talán az nem tetszik, hogy túl sok narancsot ültettél a veteményesedbe.

 A dühkitörések és hozzászólások helyett talán inkább gyomlálnod kellene a kertedben, bár szerintünk a narancs már túlságosan is elburjánzott benne!  

Reméljük, ezzel a hasonlattal tudtunk neked segíteni és szívből kívánunk sok sikert a következő imidzsváltásodhoz, hamarosan szükséged lesz rá.

loading...