Juszt László Orbán háborús beszédére: „Legalább ilyenkor ne hazudj! Ennyire nem vagy képben, vagy még mindig sakkban tart Putyin?”

Orbán ellensége saját maga.
Kép forrása: MTI

Juszt László izgatott várta, miről beszél majd Orbán Viktor az M1-en tegnap délután öt órára beharangozott rendkívüli „interjújában.” A várakozás nem érte meg, Orbán hozta a formáját.

Juszt László Bejegyzése:

„Egy órával később megszólalt. De bár ne tette volna!

“Stratégiai nyugalom kell, – mondta majd a tőle megszokott nyugalommal hazudta bele a kamerába, hogy – az ellenzék katonákat küldene Ukrajnába.”

Hihetetlen! Még mindig csak hazudik. Nem akar és nem is fog megváltozni. Mint ahogyan az ellenzék sem akar katonákat küldeni a térségbe. Legalább ilyenkor ne hazudj! Az ellenzék és a tisztességes magyarok csak enni adnak, szállást adnak azoknak, akiket a főnököd elüldözött az otthonaikból.

Miért hazudod, hogy Brüsszel egy fillért sem ad a határmenti védekezésre? Ursula von der Leyen Európa nyilvánossága előtt jelentette be, hogy “Több pénzt fordítanak Ukrajna szomszédos államainak határvédelmére – így Magyarországéra is -, valamint a keleti határvédelemre.”

Az, hogy a helyzet idáig jutott neked is köszönhetjük, Soha nem akartad Moszkvát megállítani. Csak Brüsszelt. Már évek óta blokkolod az ukrán NATO-csatlakozási folyamatot. Szijjártó egy január végi interjúban mondta, hogy az ukrán euroatlanti közeledést minden fronton blokkolni fogja Budapest, amíg a kinti magyarok helyzete nem rendeződik. Háború lett belőle. És most békéről hazudozol…

Azt is elfelejtetted ebben az interjúban közölni, hogy Európa lényegében lezárta a légterét minden orosz gép előtt. Ennyire nem vagy képben, vagy még mindig sakkban tart Putyin? És mivel?

Igaz lenne az a régi pletyka, hogy a rendszerváltás előtt Moszkvába került a teljes ügynöklista? Vagy abban lehet valami igazság, hogy Paksért irgalmatlan összeget tettél zsebre?”

loading...