Bach Szilvia kiparodizálta a Németh Szilárdot hiteles politikusnak tartó Bagdy Emőkét

Néhány nappal ezelőtt robbant a hír, miszerint a botrányos kijelentéseiről elhíresült szakpszichológus, Bagdy Emőke arról beszélt, hogy

nem ismer Németh Szilárdnál hitelesebben megnyilatkozó politikust.

„Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk” – mondta Németh Szilárdról Bagdy a fideszes politikus Instagramja szerint.

Korábban több mint ezer pszichológus írta alá azt a nyílt állásfoglalást, amelyben elhatárolódtak Bagdy Emőke tudománytalan és szakmaitlan nyilatkozataitól. Még ennél is korábban, 2016-ban pedig száz pszichológus írt alá egy állásfoglalást, amelyben

nekimentek Bagdy Emőkének, miután a klinikai szakpszichológus egy interjúban nagyjából ugyanazt fejtette ki a női princípiumról, mint amiről korábban Kövér László és Kovács Ákos beszélt.

A mostani, Németh Szilárdot fényező nyilatkozata után az ismert humorista, Bach Szilvia készített róla egy paródiavideót, amit már több mint 40 ezren láttak a YouTube-on:

loading...