Felhívás: ha Orbán a barátod, lapozz, ha Te is váltanál, olvass

Az Orbán-kormány megsemmisítené a szakszervezeteket a DK szerint.
Fotó: Ellenszel.hu

„Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar” – ezeket a szavakat bizony Orbán Viktor mondta annak idején. Eljött az idő: van más alternatíva.

A cikk címében kértük azokat, akik Orbán Viktort és kormányát barátinak tartják, ne olvassák el ezt, hiszen nekik sokat nem tudunk mondani. Azokhoz viszont, akik biztosan tudják, hogy a jelenlegi rendszer velejéig romlott, szeretnénk szólni.

„Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis.”

– Írja József Attila. A választás egyszerű: így is úgy is lesz valami, de az életünket élhetjük úgy, hogy a tükörbe nézhessünk, és úgy is, hogy a fejünket a sokakat megnyomorító NER-bankjegyek közé dugjuk.

Mi, akik ezt a cikket írjuk/olvassuk, az előbbi mellett döntöttünk. A változás most nem egy hetyke kormányzati cserét fog jelenteni, hanem ennek az egész zűrzavarnak a megváltoztatását. Mélyről. Őszintén. Emberien. Igazian. Elszoktunk már ezektől, de higgyünk magunkba, higgyünk a Hazánkba, mert a magyar nép nem döglődésre vágyik, hanem fejlődésre.

El tudjuk képzelni, hogy a parlamentben érvelnek és szavaznak majd előremutató javaslatokról? Hiszünk abban, hogy a szolidaritás újra értékké válhat, és nem a legkeserűbb sorsú honfitársainkat sodorja majd el a fideszes jachtok által generált cunami? Mert az ostor most rajtuk csattan. Bármi, ami az uraknak kell, elveszik azoktól, akikre fordítaniuk kéne. Akiknek a védelmére felesküdtek.

Hamis esküt tett mindegyikük. Értsük meg: aktívan részt kell vennünk a kampányban és a választáson ahhoz, hogy egy szabad világban lélegezhessünk fel közösen, ahol minden előremutat, és nem hanyatlik az úri népek igája alatt!

Amit kérhetünk tőled:

Jelentkezz szavazatszámlálónak, hogy lebuktassuk a csalást!

Jelentkezz aktivistának a neked tetsző pártnál!

Mondd el mindenkinek, hogy itt az idő, fel kell sorakoznunk! Oszd meg ezt a cikket, hogy eljusson mindazokhoz, akik még vacilálnak, gondolkodnak! Számítunk rád, közösen sikerülni fog!

A magunk világnézete szerinti Isten/erő minket úgy segéljen!

Jabronka Richárd

szerkesztő, Ellenszel.hu

loading...