Juszt László válaszolt az őrjöngő Fidesz-szavazónak – legközelebb kétszer átgondolja majd, hogy érdemes-e mocskolódni

Juszt László lerántotta a maszkot Orbán ötletéről, ijesztő dolog került elő

Juszt László rövid történetet osztott meg a Facebookon arról, hogy mi történik, ha néha beleolvas a közösségi oldalon kapott üzenetekbe. Most éppen ez lett belőle:

Néha beleolvasok az üzenetekbe is, bár sok értelmét nem látom. Hogy miért erre álljon itt egy ma délutáni példa. Természetesen kamu oldal, kamu profiljáról érkeznek a hasonló igen magas szellemi színvonalú üzenetek. Valahogy így. Ma olyan kedvem volt, hogy válaszoltam is.

Andras Sz: Fuu geecc!!! Nagyon beteg vagy fejben, igazi baloldali kutya. Ezek a megosztasok szanalmasak. Kezet foghatsz a kviz professzorral Vago Pistaval Kb egy szinten vagytok. „Bukott mediasok.” 

Juszt László válaszlevele:

Lehet, hogy Ön szerint, – aki nem egy gyáva szar – mert képpel-névvel vállalja a véleményét én „egy bukott médiás” vagyok. Bár ez a szóösszetétel így nem létezik. Ennek ellenére az oldalamnak heti 1,5 millió olvasója van. Egyedül csinálom, nulla forintért, a magam szórakoztatására. Ezzel szemben az Ön álltal favorizált oldal, közpénzmilliárdokból fenntartott összes ujságjának, együtt nincsen ennyi olvasója. Lám Ön is köztük van.  Kellemes estét kívánok!

loading...