Deutsch Tamás szerint Brüsszelben 2006-ban cserbenhagyták a magyarokat, a jogállamiságot és a demokráciát

Kép forrása: MTI

Deutsch Tamás az Elkxrtuk brüsszeli premierje után beszélt arról, hogy 2006-ban a brüsszeli bürokraták cserbenhagyták a magyarok, a jogállamiságot és a demokráciát.

Deutsch Tamás a Polgári Magyarországért Alapítvány Brüsszeli Képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében tartott filmbemutatón emlékeztetett arra: Gyurcsány Ferenc utasítására a saját miniszterelnöki hazugságai ellen tiltakozók letörésére és a baloldali kormány ellen tüntetők megfélemlítésére tömegesen törvénytelen rendőri erőszakot alkalmaztak Budapest utcáin. Ezzel soha el nem évülő politikai és történelmi bűnt követett el Gyurcsány – mondta.

„Brüsszel urai 2006-ban hallgattak és azóta is mélyen hallgatnak a jogállamiságot alapjaiban megrengető gyurcsányi erőszakkal kapcsolatban” – fogalmazott. Brüsszel nem a közös európai értékek védelmében és nem is a jog rendelkezései alapján cselekszik, hanem kizárólag a baloldali testvérpártiság véd- és dacszövetsége alapján jár el – jelentette ki.

„A magyarokat, a jogállamiságot és a demokráciát egyaránt cserbenhagyó cinkos falazás és hallgatás a 2006. október 23-i Gyurcsány-féle rendőrterrorral kapcsolatban teljességgel hitelteleníti a brüsszeli bürokraták minden szövegelését a jogállamiságról” – mondta.

A magyar baloldalt soha többé nem szabad még a hatalom közelébe sem engedni, mert máskülönben újra fegyvert fog a nemzetére

– mondta végül Deutsch.

Magyarország egykori pénzügyminisztere szerint Orbánéknak felelniük és bűnhődniük kell a 2006-os puccskísérletért

loading...