Márki-Zay elszámoltatna, de azért Orbántól is elfogadná a pénzt

Kép forrás: MTI

Márki-Zay Péter interjút adott a Hír TV-nek. A fideszes csatorna arról kérdezte őt, elfogadná-e Bige László támogatását, aki ellen hűtlen kezelés miatt emeltek vádat, erre az alábbi választ adta a politikus.

„Elfogadok én bárkitől mindenféle pénzt, ha Orbán Viktor maga személyesen utalna a kampányszámlámra, én azt is örömmel veszem. Bige Lászlótól se fogjuk visszautasítani a támogatást, sőt, Soros György is támogathatná Hódmezővásárhelyt, mint Lázár János idején, de eddig még nem tette meg”

Alma, körte, Orbán

Más dolog elfogadni a pénzt üzletemberektől, (olyanoktól, akiket nem ítéltek el) és olyasvalakitől, akinek a korrupciós, strómanos csápjai bekebelezték az egész országot.

A közös ellenzék a jelenlegi rendszer lebontására és felszámolására fogott össze. Már hogy a fenébe fogadhatna el pénzt ennek a romlott maffiának a fejétől, Orbán Viktortól?

Márki-Zay Péter bizonyára túlzott, amikor ezt mondta, és talán mással kellett volna példálóznia. Annyi mindenesetre elvárható tőle, hogy húzza meg a határokat, hiszen az elszámoltatás nem ott kezdődik, amikor a legfőbb ellenfelünktől pénzt fogadunk el…

loading...